Su kolegomis vis piktai pajuokaujate apie nuolat viskuo nepatenkintą, dėl menkniekių burbančią ir šypsenos niekad neišspaudžiančią bendradarbę? Ech tas lėkštas juokelis – šitai tai tikrai sekso trūksta, kad amžinai rūškana vaikšto. Iš tiesų bloga nuotaika bene dažniausiai minima kaip vienas iš sekso trūkumo ženklų. Įvairiuose straipsniuose kaip aiškūs įrodymai, kad žmogus negyvena reguliaraus lytinio gyvenimo, įvardijami netgi tokie dalykai, kaip kad antsvoris, nuolat puolančios ligos ar net per maža krūtinė.


Urologui, seksualinės medicinos gydytojui dr. Robertui Adomaičiui tokie tariami ženklai kelia šypseną. Anot gydytojo, numanyti, kad žmogui trūksta intymaus gyvenimo, galima visai iš kitų dalykų.


„Jeigu jūs žmogų pažįstate, tai galite pastebėti, kada jis aktyviau ima trokšti lytinių santykių. Pasikeičia jo elgsena, jis ima rodyti daugiau iniciatyvos, kažką nori pakeisti. Viliojimas, aktyvūs judesiai, veiksmai, užuominos – visa tai galima pamatyti, jei tą žmogų stebėsite, – sako specialistas. – Klausimas, ar lytiniai santykiai ir yra tikslas, ar tai tik priemonė, kuria žmogus bandys siekti tolimesnių veiksmų. Šito jūs neatskirsite.“


Plačiau šia tema – interviu su R. Adomaičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)