Taigi, viskas prasidėjo nuo to, kad vartotojai ėmė samprotauti apie santuoką ir vedybas, o vienas komentatorius pasidalijo liūdniausia įmanoma nuomone. Jis rašė, kad tapo našliu:

„Jei santykiai yra amžini, tikėtina, kad vienas iš jūsų mirs pirmas. Ir tai buvau ne aš.“

Šis komentaras labai sudomino kitus vartotojus. Jie pripažino, kad tai yra didžiausias santuokos trūkumas, nes niekas nenori prarasti savo antrosios pusės ir likti vienas.

Taip pat tarp trūkumų daugelis pažymėjo problemas su giminaičiais.

Mažai kas supranta, kad po santuokos visa jų mylimojo šeima automatiškai tampa „bendra“.

Ši neakivaizdi problema atrodo gana juokinga.

„Sužinai, kad tavo giminaičiai (kurie tave pakentė ir stengėsi gerai elgtis iki vedybų) iš tikrųjų yra kvailiai, su kuriais normalūs žmonės nenori turėti reikalų“, – juokavo vienas komentatorius.

Internautai taip pat rašė, kad dar vienas neakivaizdus santuokos trūkumas yra tas, kad frazė „į gera ir į bloga“ iš tiesų yra teisinga.

Tačiau dažnai būna daugiau liūdesio nei džiaugsmo.

„Sielvarte ir džiaugsme apima sielvartas. Kai jūsų sutuoktinis serga lėtine liga, psichikos liga, priklausomybe, jūs turite bent šiek tiek teikti paramą, kad jūsų sąjunga tęstųsi“, – komentaruose pažymėjo „Reddit“ vartotojai.

Vienas vyras taip pat atskleidė, kad prieš kelias dienas neteko žmonos. Jam santuoka buvo nuostabiausias dalykas, tačiau dabar jis suprato, kad didžiausias sielvartas yra pabaiga.

„Visi skundžiasi ir verkšlena dėl to, ką jiems tenka iškęsti susituokus, bet, tiesą sakant, aš visa tai išgyvenčiau amžinai, jei tai reikštų, kad ji vis dar yra šalia manęs“, – pridūrė komentatorius.