Specialistas pastebi, kad dažniausiai „į kairę“ nuklystama pagal tą patį modelį, o laiku atpažinus tam tikrus ženklus galima šiai skaudžiai situacijai užbėgti už akių. Apie tai skaitykite straipsnyje „Santykių ekspertas apie didžiausią lietuvių klaidą, kuri neretai baigiasi neplanuota neištikimybe“.

„Viską sugriauti galima labai greitai – ir tam daug smegenų nereikia, o atstatyti „sulūžusius“ santykius – tai jau sudėtinga, bet ir labai verta. Tai apsimoka, nes nebereikia iš naujo statyti viso namo, tereikia surasti stoge atsiradusią skylę ir ją užlopyti – ir namas vėl bus saugus, jame nebebus drėgmės ir vėl bus galima gyventi. Todėl visada poras kviečiu pabandyti pasistengti. Neišeis – neišeis. Bet juk jei tiek metų esate suinvestavę į savo santykius, kodėl nepabandžius pasistengti bent pusmetį juos atstatant, o gal pavyks? Ir jei pavyks – nebūsite praradę tų visų metų. Garantijų nėra jokių, bet pabandyti verta“, – tikina D. Ražauskas.  
Dar daugiau – neištikimybė, kaip ir kitos užklupti galinčios gyvenimo negandos, anot specialisto gali kaip tik pasitarnauti ir net pagerinti poros gyvenimo kokybę. Kaip patyrus skaudžią neištikimybę toliau kartu nugyventi laimingą gyvenimą ir kodėl skyrybos tokiu atveju nėra tinkamas sprendimas – plačiau D. Ražauskas papasakojo interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją