Lietuvoje prasideda vasara. Kol dauguma žmonių ruošia savo spintas ir garderobą šiltajam sezonui, svarbu nepraleisti pro akis ir žaismingų aksesuarų. Stiliaus detalės taip pat daro svarią įtaką įvaizdžio kūrime. Vyrai gali marškinius derinti prie kostiumo, tačiau pasirinkti ryškiaspalvius akinius, kad įvaizdis liktų profesionalus. Moterys gali patobulinti savo įvaizdį mikro akiniais, skarele, aukštakulniais ar šio sezono top‘u – „belt bag“ (rankinė nešiojama per juosmenį), rašoma pranešime spaudai.

Stilingu galima būti ir kitaip

Šį birželį į savo garderobą reikėtų įtraukti ne tik džinsinį švarkelį ar gėlėtą kostiumėlį, bet ir kelias ryškias detales. „Ne mano žanras iš tolo šviesti ir stipriai išsiskirti, mieliau renkuosi akcentus, kurie traukia akį, pabrėžia įvaizdį, bet ne šokiruoja, o tik vilioja. Man patinka tai, kas subtilu ir įdomu. Tad, šis simbolis kaip tik mano ir man – geltonas ančiukas (ypač plastikinėje rankinėje) – yra viskas ko reikia, kad galėtum sukurti gilesnę įvaizdžio dermę“, – sako Agnė Gilytė.

Stilistė jau ruošia savo geltonus plaukikus lenktynėms. Birželio 3d. vyks tradicinis labdaringas renginys – „Ančiukų lenktynės 2018“, kurio metu dalyvių įsigyti guminiai ančiukai nenumaldomai varžysis vardan kilnaus tikslo. Geltoni, maži, guminiai ir beprotiškai pašėlę ančiukai plauks Vilnele ir sieks naujų greičio rekordų, o už juos surinktos lėšos bus skiriamos vaikams, turintiems talentą, tačiau neturintiems finansinių galimybių siekti savo svajonių. Agnė Gilytė pažymi, kad stilingais galime būti, ne tik gražiai apsirengę: „Man labai patinka idėja, kad mano berniukai galės pasidabinti ryškiais geltonais plaukikais ir keliauti švęsti Tėvo dienos. Ne vien audiniai ir raštai apibūdina žmogaus stilių. Manau, kad dauguma mamų man pritartų, kad toks aksesuaras rankinėje, ne tik kuria socialiai atsakingo žmogaus įvaizdį, bet ir yra labai funkcionalus. Žaislų vaikams juk niekada negana!“.

Agnė džiaugiasi, kad Vilniaus Rotaract klubo iniciatyva jau 14 metus iš eilės sukuriamas itin skoningas ir nuotaikingas renginys, kuris skatina visuomenę susiburti ir kokybiškai praleisti laiką gamtoje. Agnė mini, kad keliaujant į tokius šeimos renginius gamtoje nereiktų pamirši ir kitų vasaros tendencijų: „Mikro akiniai, plastikinės rankinės, skrybėlės ir logotipai gali būti puikus akcentai prie jūsų mažųjų geltonųjų draugų“.

Perki ančiuką – pildai svajonę

„Ypač gerai žinau, kad sportbačiai greitai nusidėvi, aprangos plyšta, o rūbų komplektus augantiems vaikams reikia keisti nuolatos ir visa tai kainuoja nemažus pinigus. Deja, ne visos šeimos turi finansinių galimybių prisidėti prie savo gabių ir talentingų vaikų ugdymo. Būtent todėl galimybė suteikti finansinį paskatinimą prasmingos veiklos vystymui yra tikrai pagirtina“, – sako A. Gilytė.

Agnė Gilytė

Du zuikiai – vienas šūvis

Agnė sutinka, kad pagalba vieni kitiems turėtų būti savaime suprantama. Stilistė pabrėžia, kad tai neturėtų tapti priverstiniu veiksmu – norą padėti ir daryti gera turėtų diktuoti širdis, auklėjimas ir bendras suvokimas. Žymi įvaizdžio kūrėja mini, kad probleminių sričių, kurioms reikia mūsų visuomenės pagalbos, yra tikrai labai daug. Taip pat ji teigia, kad talentingo jaunimo užimtumo problema ir skatinimas yra pakankamai neišplėtota tema Lietuvoje. Agnė galimybę vaikams ir jauniems žmonėms ugdyti gebėjimus, kurie vėliau galėtų garsinti Lietuvą, įvardina kaip bendrą visuomenės tikslą: „Nenumaldoma gerumo banga užlieja, kai žinai, kad gali prisidėti prie talentingų vaikų. Mūsų visuomenėje labai daug dėmesio susilaukia seneliai, gyvūnai, sergantieji, na, o mažuosius būsimus Lietuvos garsintojus dažnai užmirštame“.

Reikia paminėti, kad akcijos dalyviai ne tik daro gerą darbą ir aukoja labdarai, bet ir patys yra apdovanojami prizais. Dalyvavimas „Ančiukų lenktynėse“ ne tik suteikia karmos taškų, greičiausių ančiukų šeimyninkai džiaugsis metine Europos centro golfo klubo naryste, žalios kortos kursais visai šeimai, poilsine kelione į Turkiją dviems asmenims, organizuojamą kelionių organizatoriaus „Kidy Tour“, kelalapiais į CodeAcademy kursus ir diena su MINI automobiliu ir daug kitų prizų. Labdaringo renginio metu renginio svečių taip pat lauks gausybė pramogų – piešimas, MINI saugaus eismo akademija, Lego pilies statymas, Europos Centro mini golfo turnyras, motokroso pamoka, kosminis NASA simuliatorius, laimės ratas, batutų parkas ir daug kitų veiklų ir pramogų. Taip pat, mažiausius šventės svečius pasitiks pati Kakė Makė ir kiti smagūs personažai.

Socialinės iniciatyvos – mada?

Apie madą vis aktyviau dalyvauti įvairiose socialinėse iniciatyvose paklausta Agnė atsakė, kad mada ir pinigai, skirti labdarai, egzistuoja skirtingose dimensijose: „Pinigais puikuotis gali daugelis, tačiau tai daryti prasmingai – ne kiekvienas“. Tad Agnė Gilytė kviečia į birželio 3 dieną nuo 11 val. Belmonte vyksiančias „Ančiukų lenktynes“ ir ragina prisidėti prie jaunųjų talentų svajonių išsipildymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)