Stovykla 6-10 m. vaikams „Gera būti geru“
Organizatorius: 100 Zuikių.

Stovyklos metu vyks pokalbiai, diskusijos ir bus atliekamos įvairios užduotys emocijų pažinimo, atsakomybės, pagarbos, tolerancijos ir draugystės temomis. Išvykų ar susitikimų su svečiais metu organizatoriai parodys vaikams, kiek daug gali šypsena, geras žodis ar pagalba. Čia laukia įdomios kūrybinės dirbtuvės, smagūs žaidimai, netikėti svečiai, prasmingas laikas kartu ir daug nuoširdžių šypsenų. Skirta 6-10 m. vaikams.

Stovyklos datos: 2018 balandžio 3 – 6 dienomis, 07.30 – 18.00 val.
Stovyklos kaina: 90 eurai visa arba 25 eurai už 1 dieną

Pavasario stovykla senamiestyje
Organizatorius: Gatvės gyvos.

Pavasario atostogų metu „Gatvės gyvos“ kviečia vaikus tapti miesto architektais – tyrinėti pastatus, gatveles, konstruoti, išrasti, mokytis išsaugoti… ir kurti savo draugiško miesto idėjas! Rengiama dienos stovykla „Aš – miesto architektas!“ skirta 7-12 metų moksleiviams.

Stovykloje vaikai:

– gyvai susipažins su architekto profesija, patys konstruos įvairiausius kūrinius,
– kūrybiškų užduočių, žaidimų metu tyrinės miesto architektūrą,
– giliau supras apie paveldo svarbą ir kaip jį išsaugoti.

Stovyklos datos: 2018 balandžio 3 – 6 dienomis
Stovyklos kaina: 95 eurai.

Kūrybinė stovykla „Pavasarėjant“
Organizatorius: Abrakademija.

Organizatoriai kviečia pailsėti nuo rimtų reikalų šėlstant gatvės šokiuose, pasisemiant įkvėpimo teatro improvizacijose. Piešimas, dainavimas, konstravimas, judesys modernaus šokio ritmu. Vaikų laukia smagi komanda, pasiruošusi leistis į spalvingus kūrybinius nuotykius.

Stovyklos datos: 2018 balandžio 3 – 6 dienomis 9.00 – 17.00 val.
Stovyklos kaina: 110 eurų.

Kuksando vaikų dienos stovykla
Organizatorius: Kuksando.

Kviečiami 7-11 metų vaikai Velykų atostogas praleisti dienos stovykloje:

– Vaikai kasdien dalyvaus kuksando pratybose: mokysis taisyklingai kvėpuoti, suvaldyti išmaniųjų technologijų sukeliamą nerimą, neigiamas emocijas, itin veiksmingais pratimais išjudinsime ir atpalaiduosime visą kūną. Ypač didelį dėmesį skirsime vaikų judesio lavinimui, stuburui ir pėdoms.
– Mokysimės atsipalaiduoti, medituosime – tai padės vaikams susikaupti, gerinti koncentraciją, valdyti savo elgesį ir pažinti jausmus (empatija).
– Kiekvieno vaiko pėdų būklę ir laikyseną įvertins kineziterapeutas.
– Stovykloje vaikai susipažins su įdomiais žmonėmis – profesionaliais sportininkais, alpinistais, keliautojais, kitų profesijų atstovais, išgirs įdomias jų istorijas.
– Kiekviena diena turės savo temą – kalbėsime apie žmogaus kūną, mitybą, cukraus poreikį ir poveikį, pasaulio šalis, mokysimės gaminti žaliuosius kokteilius, daryti augalinį pieną.
– Kursime, piešime, rašysime. Kalbėsimės apie svarbiausius su žmogaus kūnu ir sveikata susijusius mokslinius išradimus.

Stovyklos datos: 2018 2018 balandžio 3 – 6 dienomis nuo 8 iki 18 val.
Stovyklos kaina: 139 Eur. Jei stovykloje dalyvauja du vienos šeimos vaikai, tuomet kaina antrajam vaikui 109 eurai. Į kainą įskaičiuoti pusryčiai, pietūs, pavakariai bei užsiėmimai. Vienos dienos kaina 39 eurai.

Pavasario atostogų meninio ugdymo dienos stovykla
Organizatorius: Kūrybinės dirbtuvės VIZIJA

Ši stovyklos programa dar vadinama Velykine, nes dauguma veiklų stovyklos metu susijusios su Velykomis. Vaikai kuria dekoracijas ir margina kiaušinius įvairiais būdais.

Grupėje ne daugiau 12 vaikų. Visi dirbiniai atiduodami vaikams.

Stovyklos kaina: 120 eurų (dekoravimo priemonės, maistas įskaičiuota).

Pavasario dienos stovykla Can you feel the spring?
Organizatorius: Anglų kalbos studija.

Pavasario anglų kalbos dienos stovykla vyksta Vilniuje ir Kaune, Anglų kalbos studijos filialų patalpose. Stovykla vyksta visuose filialuose vienu metu, tad pasirinkite sau patogiausią.

Stovykla skirta 3-12 metų vaikams ir paaugliams; pamokos vyksta dalyvius suskirsčius grupelėmis pagal lygį, išvykstamoji veikla vykdoma visiems drauge. Atkreipkite dėmesį, kad amžiaus ribos kiekvienoje grupėje priklauso nuo užsiregistravusiųjų amžiaus – vienoje pamainoje gali nutikti taip, kad jūsų septynmetis bus tik su bendraamžiais, kitoje, kad su juo bus ir šešiamečių bei aštuonmečių. Visos stovyklos metu anglakalbiai ir lietuviakalbiai vadovai su vaikais bendrauja angliškai, labai prireikus – lietuviškai.

Stovyklos kaina: 90 Eur. Į stovyklos kainą įskaičiuoti pietūs ir dalis ekskursijų.

Stovykla vandens parke
Organizatorius: VICHY vandens parkas.

Įvairių pramogų jūra ir smagiausių įspūdžių vandenynas. Tokią dienos stovyklos programą, su patyrusių gelbėtojų ir animatorių priežiūra vaikų pavasario atostogoms siūlo „Vichy“ vandens parkas Vilniuje. Vaikų stovykloje laukia įvairios atrakcijos: maudynės, elgesio vandenyje pamokos, profesionalių gelbėtojų plaukimo pamokėlės, nusileidimų vandens atrakcionais greičio varžybos, komandiniai žaidimai, orientacinės varžybos, šokių pamokos, kūrybinės dirbtuvės, išvyka į kino teatrą ir daug kitų pramogų.

Į stovyklą priimami vaikai nuo 6 iki 13 metų.

Stovyklos kaina: 1 diena – 30 eurų; 5 dienos – 135 eurai.

Dienos stovykla „Kelionė aplink pasaulį“
Organizatorius: 1-asis vertimų biuras.

Visi laukiame pavasariškos šilumos, o mokiniai laukia nesulaukia ir pavasario atostogų. Per jas 7 – 14 metų smalsuoliai kviečiami į neeilinį projektą – dienos stovyklą „Kelionė aplink pasaulį“. Tai 4 dienų „kelionė“ per 4 šalis įvairiapusiškai susipažįstant su jų kalba ir kultūra pačiame Vilniaus centre – Vilniaus kooperacijos kolegijos patalpose. Į pažintinę kelionę mus ves patyrę ir entuziastingi, su vaikais puikiai dirbantys mokytojai, tikri savo kultūrų žinovai.

Stovyklos datos: 2018 balandžio 3 – 6 dienomis.
Stovyklos kaina: 90 eurų.

Pavasario stovykla „Aš ir kitas aš“
Organizatorius: Kaukių akademija.

Skirta 7-11 metų vaikams. Iškart po Velykų kviečiame jūsų atžalą dienos metą praleisti kūrybos namuose „Kaukių akademija“. Mažieji stovyklautojai patirs nevaržomą laisvę kurti, būti savimi – tai jų laikas! O mes – aktoriai, praskleisime teatro užkulisius, supažindinsime su visais mūsų amato ingredientais (teatro magija, kinu, muzika, šokiu, vaidyba). Leisimės į ekskursijas, valgysime ir ilsėsimės kartu, pasakosime ir klausysime – skirsime dėmesį ir jį priimsime. Kam? Kad po atostogų liktų tokie šilti prisiminimai, noras sugrįžti ir skambėtų mieste: „Tai buvo kiečiausias mano LAIKAS su KA!“

Stovyklos datos: 2018 balandžio 3 – 6 d.
Kaina: 100 eurų.

Robotikos stovykla. Pavasario atostogos
Organizatorius: Robotikos mokykla.

Nerealioji SUPERHEROJŲ stovykla grįžta per Velykų atostogas. Atnaujinta programa, tad laukiami ir buvę dalyviai. Kokia tavo svajonių SUPER GALIA? Gal nori skaityti žmonių mintis? Bėgti greičiau nei Flešas? Būti protingesnis nei Profesorius X? O gal nori nugalėti patį Halką? Robotikos mokykla kviečia pasinerti į tikrus nuotykius. Vaikai kurs savo superherojų, jo atributiką, aprangą, vykdys įdomiausias misijas ir atskleis savo super galias mokantis elektronikos, inžinerijos, programavimo, projektavimo. Darbuojamasi atskirose mažose komandose pagal amžių ir pasiruošimo lygį. Pagal amžių pritaikomos ir priemonės bei užduočių sudėtingumas.

Stovyklos kainos: 4 dienos – 137 eurai, 1 diena – 45 eurai.