Leah išnešiojo Oakley, bet Caitlin nusprendė pabandyti suaktyvinti laktaciją, kad atėjus laikui, galėtų žindyti mažylį.

Šį procesą ji pradėjo rugpjūtį ir dabar savo „TikTok“ paskyroje pasidalijo naujausia informacija. „Aš niekada nebuvau nėščia, bet maitinu krūtimi mūsų sūnų“, – teigė ji vaizdo įraše.

„Daugelis jūsų klausinėjo, kaip man sekasi sukeltos laktacijos kelionė, o aš jau kurį laiką nieko neskelbiau, todėl pamaniau, kad parengsiu jums trumpą atnaujinimą.“

„Taigi, Oakley dabar yra šešios savaitės, ir aš, kartu su Leah, pastarąsias šešias savaites maitinu jį krūtimi.“

„Mums abiem atsargų pakanka, todėl pieno turime gana nemažai.“

„Iš tikrųjų esu sukrėsta, bet kartu labai savimi didžiuojuosi, kad man pavyksta visavertiškai maitinti krūtimi, nors niekada nebuvau nėščia. Iš tikrųjų neatsilieku nuo Leah, todėl tikrai savimi didžiuojuosi.“

Caitlin toliau atskleidė, kad ji ir Leah tikisi žindyti Oakley, jei pavyks, kol jam sukaks šeši mėnesiai.

Pasak „Netmums“, prieš bandant sukelti laktaciją be nėštumo, reikėtų pasitarti su šeimos gydytoju, sveikatos priežiūros specialistu arba žindymo konsultantu.

Jie padės parengti laktacijos skatinimo planą, į kurį gali būti įtraukti ir hormoniniai vaistai bei pieno nutraukimo judesiai rankomis.

„Dauguma moterų, likus dviem mėnesiams iki kūdikio gimimo, pradeda pieno nusitraukimo judesių režimą“, – teigė „Netmums“ ekspertai. Šį metodą paprastai naudoja tos pačios lyties poros arba įmotės, norinčios krūtimi žindyti įsivaikintą kūdikį.

„Tai taip nuostabu! Mano mama sukėlė laktaciją, kad galėtų pati žindyti mano mažąjį broliuką, kurį įsivaikino“, – pakomentavo vienas asmuo.

„Oakley yra laimingiausias kūdikis“, – parašė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją