Moteris tvirtina, kad šis metodas suveikia visada, net kai kūdikis irzliai nusiteikęs, po kelių sekundžių jis užmiega.

B. Wilko, kurios pseudonimas „TikTok“ prtale – @beckywilko82, pasidalino su savo sekėjais videomedžiaga, kurioje pasakojo, kad jauniausias sūnus verkė ir niekaip negalėjo užmigti, nes jam diegė pilvą.

Tada moteris paėmė kūdikį ant rankų šonu, vienos rankos alkūne prilaikydama jo galvą, kitą ranką pakišusi po pilvu. Šitaip sūpuojant mažylis greitai nurimo, o vėliau užmigo. @beckywilko82 sako, kad nuo to laiko visada šitaip migdo sūnų. Kiti tėvai pakomentavo, kad kūdikio sūpavimas tokia poza tikrai veiksmingas.

Moters klipas žaibiškai išpopuliarėjo, jį peržiūrėjo 400 000 kartų. B. Wilko teigė: „Tada, kai jam diegė pilvą, intuityviai laikiau jį šitaip. Po valandos jis kietai įmigo.“

Keturis vaikus auginantis moteris klipe rodo, kaip laiko jauniausią sūnų rankose veidu žemyn, rankomis prilaikydama jam už pilvo. Ji teigė, kad yra dar vienas būdas padėti, kai mažyliui diegia pilvą – ji suima sūnų už delnų, apverčia pilvu žemyn, laikydama jį už delnų ima sūpuoti, ir jis akimirksniu nustoja verkti.

Greitai pasipylė tėvų komentarai, ne vieni rašė apgailestaujantys, kad nežinojo šios gudrybės anksčiau.

Viena moteris parašė: „Būtų nuostabu, jei būčiau apie tai sužinojusi prieš dešimt metų.“

Antra pridūrė: „Tikrai verta išbandyti!“

Trečia pasidalino įspūdžiais: „Pritariu – kiekvieną kartą suveikia. Mano mažylis kuo puikiausiai užmiega.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją