Kaip rašo tinklalapis babygaga.com, pientraukis nėra būtinas, norint nusitraukti pieno. Štai kaip tą padaryti be jo.

Darykite tai šalia kūdikio

Jei sunku nusitraukti pieną (su rankomis ar kitais būdas), pamėginkite tai daryti šalia kūdikio. Jei tai neįmanoma, tada žiūrėkite į savo mažylio nuotrauką arba galvokite apie jį. Kaip rašoma illi.org, tai palengvina pieno nusitraukimą.

Padeda ir drabužėliai

Moterims gali būti sunku nusitraukti pieną be kūdikio. Vis tik galima sau šiek tiek padėti, kad būtų lengviau. Nusitraukti pieno rankomis bus paprasčiau, jei šalia pasidėsite savo kūdikio kvapo turintį drabužėlį. Tai galite padaryti jei kūdikis – intensyviosios terapijos skyriuje.

Nusiplaukite rankas

Moterys turėtų paisyti švaros, ypač jei krūtimi maitiną kūdikį. Būtinai nusiplaukite rankas. Pasak wikihow.mom, jei plovėte rankas šaltu vandeniu, prieš pieno nutraukimą leiskite joms apšilti. Tokiu būdu rūpinatės savo krūtimis, be to, šaltomis rankomis bus sunkiau nusitrauki pieną – sulėtės procesas. Visiškai patirties neturinčios moterys gali paprašyti partnerio pagalbos.

Patogiai įsitaisykite

Labai svarbu, kad moteris jaustųsi patogiai, komfortiškai. Įsitaisykite tokia poza, kuri jums patogi. Svetainėje verywellfamily.com patariama užsikloti krūtis šiltu rankšluosčiu prieš pieno nusitraukimą. Kitas patarimas – iš pradžių kelias minutes pamasažuoti krūtis, kad lengviau tekėtų pienas. Labai svarbu būti atsipalaidavus.

Svarbi rankų padėtis

Norinti nusitraukti rankomis pieno moteris turėtų žinoti – svarbi ir rankų padėtis. Kaip rašoma laleche.org.uk, delnas turėtų būti išlenktas, C formos, smilius – prie spenelio pagrindo. Pajudinkite piršus, ieškodamos tinkamiausios padėties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)