Tinklalapis babygaga.com surinko keletą keistų pojūčių, kuriems turėtų būti pasiruošusi besilaukianti moteris sekso metu.

Iš krūtų gali imti sunktis pienas

Įsivaizduokite karštas įžangines glamones, kurių metu staiga nutinka netikėtas dalykas – iš krūtų ima sunktis pienas. Neišsigąskite, kartais taip nutinka.

Organizmas gali keistai elgtis

Nusiteikite, kad sekso metu galite nevalingai gadinti orą. Daugeliui nėščiųjų pučia pilvą, nes virškinimo procesai vyksta ilgiau.

Mylintis gali nevalingai ištrykšti keli šlapimo lašai. Partneris to nepastebės. Nesijaudinkite – taip nutinka daugeliui moterų.

Dėl estrogeno disbalanso gali pakisti išskyrų iš makšties kvapas. Šiuo atveju sekso metu jums gali būti nesmagu. Kita vertus, žinant, kad tai natūralu, jausitės ramiau.

Sumažėja sekso pozų

Dauguma nėščiųjų labiausiai mėgsta vadinamąją šaukštų pozą, nes ji suteikia galimybę giliau įsiskverbti be diskomforto. Kitas variantas – moteris viršuje, sėdinti ant partnerio. Kad ir sumažėjo sekso pozų nėštumo metu, būkite su partneriu kūrybingi ir paieškoti sau tinkamiausių variantų.

Seksualinės patirtys gali būti kitokios

Dėl nėštumo hormonų dubens sritis bus pabrinkusi, į ją pritekės daugiau kraujo. Tai gali labai patikti arba labai nepatikti – viskas priklauso nuo moters organizmo. Kai kurios moterys patiria stipresnį malonumą, kitoms malonumo sumažėja. Jei jūs – iš pastarųjų, partnerio įsiskverbimas intymių santykių metu veikiausiai nepatiks.

Kūdikis juda

Nusiteikite – kūdikio judesiai sekso metu galimi, tai veikiausiai trikdys. Pirmagimio besilaukiančias poras kūdikio judesiai gali bauginti, besilaukiantys nebe pirmo vaiko reaguos ramiai. Kai kūdikis ima judėti, gali atrodyti, kad jis reikalauja dėmesio (vėliau galėsite su vyru iš to pasijuokti). Džiugi žinia – kūdikiui jūsų seksas netrukdo.

Galite patirti Braxton Hicks sąrėmių

Trečią trimestrą moterys mylėdamosi gali patirti gimdos susitraukimų – vadinamųjų Braxton Hicks sąrėmių. Stiprus orgazmas gali išprovokuoti netikrą gimdymą. Kai taip nutinka, seksualinis susijaudinimas, savaime suprantama, išblėsta. Šie sąrėmiai nemalonūs, skausmingi, nereguliarūs. Jiems prasidėjus, mėgautis seksu nebepavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)