Svarbiausia – klausyti ir išgirsti

„Sulaukėme daugybės užklausų iš klientų ir atsižvelgėme į augantį poreikį keliauti su vaikais. Todėl nuo šiol pavėžėjų automobiliuose tėveliai ras saugioms vaikų kelionėms skirtas kėdutes. Jei mūsų automobilyje įrengta kėdutė per didelė, be abejo, galima pasiimti savąją“, – sako „Bolt“ Lietuvoje vadovas Andrius Pacevičius.

Vaikams skirtos paaukštinimo kėdutės automobiliuose bus tinkamos 15–36 kg sveriantiems mažiesiems keleiviams. Prieš kviečiant pavėžėją, tereiks pasirinkti „Paaukštinimas vaikui“ pavadintą automobilių kategoriją ir prieš kelionę nepamiršti mažylį paaukštinimo kėdutėje prisegti saugos diržu.

Pavėžėjams patiki ir vyresnėlių keliones

Pasak A. Pacevičiaus, nors iki šiol su mažaisiais keliauti galimybės buvo ribotos, vyresnių vaikų savarankiškas keliones į būrelius ar mokyklas tėveliai noriai patiki pavėžėjams.

„Tai, kad tėvai pasitiki pavėžėjais, nėra atsitiktinumas: pavėžėjimo platformoje galima sekti automobilį, stebėti, kaip jis atvyksta, kur ir kaip juda kelionės metu. Vos tik pavėžėjas sureaguoja į iškvietimą, programėlėje parodomas jo automobilio modelis, valstybiniai numeriai. Taip pat matomas ir telefono numeris, kuriuo prireikus galima susisiekti su vairuotoju“, – sako A. Pacevičius.

Kelionei pasibaigus, iškvietėjas gauna ir visą jos išklotinę, kurioje matyti važiavimo trukmė, kaina, žemėlapis su kelionės pradžia ir tikslu, vairuotojo vardas, pavardė. O už kelionę galima sumokėti nuotoliniu būdu – programėlėje užregistruota mokėjimo kortele.

Svarbiausia – užtikrinti saugumą

Paklaustas, kokio amžiaus vaikai dažniausiai keliauja su pavėžėjais, A. Pacevičius sako, kad tai – jau ūgtelėję moksleiviai.

„Aišku, tai vaikai, kurie jau lanko mokyklą, yra savarankiški – tokie, kuriais tėvai gali pasitikėti. Tačiau kad ir kokio amžiaus vaikai būtų: mažiausieji ar mokyklinukai, puikiai suprantame, kad esminis tėvų rūpestis yra saugumas, todėl visuomet stengiamės jį užtikrinti. Džiaugiamės, kad tėvai mūsų vairuotojams patiki savarankiškas vaikų keliones. Tikimės, kad noriai keliaus ir drauge su pačiais mažiausiais, naudodamiesi naujuoju mūsų sprendimu“, – sakė įmonės vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)