Adriana Lima

Adriana Lima

Adriana Lima nemėgsta šokti ir sportuoti. Tad kaip jai pavyksta taip dailiai atrodyti? Pasirodo, modelis, dviejų dukterų mama mėgsta šokinėti per virvutę ir daro tai kasdien. Be to, ji per dieną išgeria mažiausiai 2–2,5 l vandens. Paprasta ir veiksminga.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Kad oda būtų stangri ir daili, Jennifer Lopez stengiasi valgyti tik raudonus vaisius ir daržoves. Dailią figūrą ji puoselėja, skaičiuodama kalorijas – per dieną atlikėja suvartoja ne daugiau nei 1 400 kalorijų. Be to, ji daug laiko praleidžia sporto salėje ir šokių studijoje.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Po gimdymo aktorei nereikėjo dėti pastangų, juk ji ir taip liekna. Vis tik ji nusprendė sulieknėti pora kilogramų. Ji laikėsi grūdų dietos – valgė grūdus, duoną su sėlenomis, gėrė sojų pieną, taip pat valgė baltymingą maistą. Jai patiko toks mitybos tipas, tad ji iki šiol taip maitinasi.

Beyonce

Beyonce

Dainininkė per daug nesuko galvos dėl savo moteriškų formų, tik paparacai vis fotografavo ją ne palankiausiais rakursais. Beyonce pyko dėl kritikos, bet galiausiai tai išėjo į naudą. Ji kreipėsi į dietologą, o šis rekomendavo jai ananasų dietą. Dainininkė buvo patenkinta rezultatu.

Aktorės lieknėjimo būdas skamba labai neįprastai – ji tvirtino, kad po gimdymo per dieną suvalgydavo tik tris kiaušinius. Na, arba ji kiek perdeda, arba kiaušiniai iš tiesų daro stebuklus.

Nicole Kidman
Salma Hayek

Meksikietė aktorė laikosi riebalų dietos, kurios pagrindinis komponentas – alyvuogės. Po gimdymo žvaigždė kasdien suvalgydavo didžiulį kiekį alyvuogių, taip pat valgė daržovių salotas, gausiai aplietas alyvuogių aliejumi. Aktorės metodas vertas dėmesio, juk beveik 53 m. Salma atrodo labai jaunai ir dailiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)