Princas George‘as ir princesė Charlotte turėjo progų mokytis gražiai elgtis (jie buvo tikri šaunuoliai dėdės vestuvėse), tačiau kasmetiniame raitosios sargybos parade (Trooping the Colour) karalienės Elžbietos gimimo dienos proga jiedu parodė, kad yra tokie pat, kaip ir visi vaikai, rašo mother.ly.

Jauniausiojo princo Louiso parade nebuvo, nes jam – tik pusantro mėnesio.

Princas George‘as (4 m.) vienu metu uždainavo, o 7 m. pusseserė Savannah Phillips greitai jį nutildė.

Princas George‘as ir jo pusseserė Savannah Phillips

Tiesa, pati Savannah Philips menkai prisidėjo prie protokolo – pati bandė uždainuoti himną pirma princo George‘o.

Some sarcastic conducting and shutting Prince George up!! Hilarious!! #TroopingTheColour pic.twitter.com/9dR3UYfggZ— SJ (@HowTickledIAm) June 9, 2018

Ši akimirka tikriausiai kelia prisiminimų visiems, turintiems jaunesnių brolių ar seserų.

Princas George‘as ir jo pusseserė Savannah Phillips

Vargšelei princesei Charlottei nebuvo taip linksma, kaip broliui ir pusseserei. 3 m. princesė suklupo Bakingamo rūmų balkone, danguje skrendant Karališkųjų oro pajėgų lėktuvams. Šiaip ar taip, lėktuvai jai patiko, be to, šalia buvusi mama (Kembridžo kunigaikštienė) suskubo guosti ir raminti. Kate Middleton dar kartą parodė, kad visų pirma yra mama, o tik paskui karališkosios šeimos narė.

Apsiverkusi princesė Charlotte

Paradas rengiamas gimtadienį švenčiančios karalienės Elžbietos garbei, bet šiemet visų akys krypo į jauniausius karališkosios šeimos atstovus, kurie įrodė, kad vaikai išlieka vaikais, net oficialiame prosenelės karalienės gimimo dienos minėjime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)