17
Kitas

Argentina

Besižvalgydami į įvairių pasaulio šalių kultūrą, dažnai aptinkame kuo įvairiausių patarimų, įkvepiančių išmėginti naujus patiekalus, atsinaujinti garderobą ar suplanuoti būsimas atostogas. Ko nors vertingo, matyt, pavyktų rasti ir domintis vaikų auginimo patirtimi.

Nors auklėjant vaikus neįmanoma neatsižvelgti į savas tradicijas ir kultūrinę terpę, užsienio šalyse propaguojamos ugdymo nuostatos taip pat gali praversti, jeigu jos jums pasirodys priimtinos, rašoma portale home.bt.com.

Toliau pateikiame kelis dėmesio vertus, o galbūt stebinančius patarimus, kuriuos galėtų duoti Prancūzijoje, Argentinoje, Danijoje, Japonijoje ir kitose šalyse gyvenantys tėvai.

Prancūzija

Bendraudami su savo atžalomis prancūzai neguguoja ir nešvepluoja. Nuo pat mažų dienų vaikai čia kalbinami normalia, taisyklinga kalba – tarsi suaugusieji. Prancūzijoje laikomasi nuomonės, kad taip elgiantis sparčiau vystosi vaikų kalbiniai įgūdžiai ir gebėjimas rišliai reikšti mintis.

17
Kitas

Argentina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)