Naujausiame savo videoreportaže „TikTok“ paskyroje moteris atskleidė – nors jai tėra 32 m., iš jų septynerius metus ji buvo nėščia.

Britni teigė: „Nepasakyčiau, kad nėštumai teikia vien malonumą, bet jei reikėtų, vėl tam ryžčiausi. Labai myliu vaikus.“

Moteris iš Arkanzas Sičio, Arkanzaso, JAV pirmą savo atžalą pagimdė būdama 16 m., praėjus vos kelioms dienoms po savo gimtadienio. Su tuometiniu vyru jie susilaukė dar keturių vaikų (Jordano, 14 m, Calebo, 13 m., Jace‘o, 12 m. ir Cadence, 10 m.), o 2010 m. išsiskyrė.

Po skyrybų Britni gyveno nerūpestingą gyvenimą – savaitgaliais eidavo į vakarėlius, linksmindavosi ir netikėtai pastojo. Šeštam vaikui, dukteriai Jesalyn, dabar aštuoneri.

Moteris trejus metus šešis vaikus augino viena, o 2014 m. susipažino su Chrisu, kuris vėliau tapo jos vyru. Pora susilaukė dar šešių vaikų.

Per savaitę Britni ir Chrisas išleidžia apie 250 eurų maistui, nuperka penkias pusrytinių dribsnių pakuotes, 66 pakelius pieno ir 600 sauskelnių.

Britni patinka būti motina, tačiau dėl savo gausios šeimos jai tenka susidurti su kritika. Kad ir ką galvotų aplinkiniai, moteris tikina – jos gyvenimas nėra nuolatinis chaosas, be to, gausios šeimos ji nori ne dėl išmokų.

Britni Church šeimyna

Interviu „CafeMom“ ji teigė: „Žmonės daro daug neteisingų išvadų apie mus – mes juk tokie patys, kaip visi.“

Britni norėtų ir daugiau vaikų, bet šiuo metu tokių planų neturi – keturi dar nė trejų metų neturintys vaikai yra didelė atsakomybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją