Tinklalapis babygaga.com pateikė kelis veiksmingus strijų žymes mažinančius būdus:

Vitaminas A

Vitaminas A yra retinoidas, o tai reiškia, kad jame esantys ekstraktai suteikia odai lygumo, taigi jaunina. Galite teptis ekstraktu su vitaminu A arba gerti šio vitamino kapsules. Odai suteiks grožio ir daug vitamino A turintys maisto produktai. Retinoidai žymiai sumažins strijų žymes.

Alijošius

Alijošius

Tyrimais įrodyta, kad alijošius minkština odą, gydo įvairius sužalojimus. Bus efektyviau, jei tepsite ant odos šviežias augalo sultis, o ne kremus. Kasdien užlašinkite alijošiaus šviežių sulčių ant probleminių vietų, kelias minutes pamasažuokite, paskui nuskalaukite.

Kakavos sviestas

Daugelis moterų teigia, kad tepantis kakavos sviestu visiškai išnyko nėštumo metu atsiradusios strijos. Pasitepkite kakavos sviestu vakare, prieš miegą (nepatingėkite įmasažuoti). Po kiek laiko pastebėsite pokyčių.

Arbatmedžio aliejus

Arbatmedžio aliejus nuo seno liaupsinamas, nes gydo po aknės atsiradusius randelius. Šis aliejus veiksmingai gydo visokius randus – taip pat ir strijas. Arbatmedžio aliejus veiksmingai gydo, nes jame gausu gydomųjų, antiuždegiminių medžiagų. Rezultatai bus ryškesni, jei kelis lašus arbatmedžio aliejaus įmaišysite į alyvuogių aliejų arba į vitaminą E. Toks mišinys pastebimai pagerins odos būklę. Pasitepkite iš vakaro, ryte nusiprauskite.

Migdolų aliejus

Migdolų aliejuje – daug vitamino E ir kitų odai naudingų medžiagų. Prasiskverbdamas į odą aliejus giliai ją drėkina ir taip švelnina strijų žymes. Pašildykite migdolų aliejaus, sukamaisiais judesiais įmasažuokite į odą, kol visiškai susigers.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)