Tinklalapis babygaga.com surinko ir aprašė socialinių tinklų žvaigždes, kurios neatrodė nėščios, bet tokios buvo.

Sarah Stage


Tai amerikiečių „Instagram“ modelis, kuris turi daugiau nei du milijonus sekėjų ir du vaikus. „Instagram“ ji yra labai nuoširdi ir demonstruoja savo stilių bei kasdienius įpročius, tačiau, įkėlusi nuotrauką, kur laukiasi pirmojo sūnaus, sulaukė nemažo atgarsio. Net ir būdama nėščia ji aktyviai tęsė sporto treniruotes, tačiau jos gerbėjai piktinosi dėl galimo pavojaus būsimam kūdikiui. Nepaisant visko, moters pirmagimis gimė sveikas 3,6 kg, antrasis vaikas svėrė apie 3 kilogramus.

Hannah Polites


Dviejų vaikų mama Hannah yra australų „Instagram“ influencerė, turinti daugiau nei milijoną sekėjų. Nė vieno nėštumo metu ji nesustabdė savo veiklos socialiniuose tinkluose. Ji atvirai demonstravo savo besikeičiantį kūną, pasakojo apie gimdymą vandenyje, o kitą dieną po vaikelio gimimo parodė, kaip atrodo. Sekėjai žavėjosi jos kūno formomis ir negalėjo patikėti, kad ji ką tik pagimdė.

Belle Lucia


Tai dar viena „Instagram“ influencerė iš Australijos, kuri visai neseniai tapo mama. Jei jos nepažinotumėte, niekada negalvotumėte, kad ji apskritai buvo kada nors nėščia. Šiuo metu atrodo, kad jos sekėjai sužavėti jos figūra ir nenustoja klausinėti, kaip tai įmanoma. Vis dėlto reikia prisiminti, kad visi esame skirtingi ir mūsų kūnas auga skirtingu greičiu.

Sia Cooper


Tai kūno rengybos tinklaraštininkė („Fit Mommy“ dienoraštis), „Instagram“ paskyroje turinti daugiau nei milijoną sekėjų. Ji yra sertifikuota asmeninė trenerė, todėl žino, ką daro, kai kalbama apie kūną, nėštumą ir dietą. Kaip pati sako (ir rodo), pagimdžius du vaikus, jos kūnas tik sustiprėjo ir įgavo daugiau įkvėpimo, kad padėtų kitoms moterims.

Massy Arias


Dar viena asmeninių treniruočių guru „Instagram“ iš Dominikos Respublikos, tačiau gyvenanti JAV. Ji yra gerai žinoma kūno rengybos pasaulyje, reklamuoja įvairius maisto papildus, gerai išmano skirtingas treniruočių technikas, dirba su įvairiomis atletikos įmonėmis. Massy demonstruoja savo treniruotes internete, bet taip pat parodo, kad jos tinka ir moterims su vaikais, o tai įkvepia kitas mamas.

Chontel Duncan


„Duncan“ yra „Instagram“ modelis iš Australijos, turintis daugiau nei 700 tūkst. sekėjų. Viskas prasidėjo, kai ji buvo nėščia su savo pirmuoju vaiku ir pasidalino dviem nuotraukomis: vienoje – ji 27-tą nėštumo savaitę, kitoje – kita moteris taip pat 27-tą nėštumo savaitę. Skirtumas tas, kad Duncan kūnas neatrodė nešiojantis dar vieną gyvybę. Viskas kas matėsi – tai tobulas pilvo presas. Žmonės stebėjosi, kas toks mažas gali tilpti tokiame pilve, bet moteris patikino, kad abu jos vaikai gimė sveiki ir stiprūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)