Tinklalapis babycenter.com surinko 10 mažų baltų melų, kuriuos dažniausiai pasakoja naujiems tėvams.

Gimdyti yra paprasta

Gali būti paprasta, o gali ir nebūti. To neįmanoma pasakyti prieš gimdymą ir net sklandžiausias nėštumas gali baigtis komplikacijomis, arba atvirkščiai. Vis dėlto bauginti ir gąsdinti būsimų mamų niekas nenori, todėl ir sako, kad gimdyti yra paprasta.

Tavo gyvenimas neturi pasikeisti

Taip, jis nepasikeis, jei turite naktinę auklę, dieninę auklę, neišsenkamą sveikatos ir pinigų šaltinį, žinote būdą, kaip numalšinti emocijas, kurios verčia ašaroti, žiūrint į kūdikius reklamose. Jei ne – būkite pasiruošę pokyčiams.

Netrukus ir vėl galėsite ilgai vakaroti

Rašydama šį tekstą 21.54 val., girdžiu, kaip mano 19 mėnesių sūnus naudojasi šaukštu ir tuščiu jogurto indėliu, nepaisant to, kad buvo paguldytas 19 val. Savaime suprantama, nesėkmingai.

Galiausiai vaikai miegos ramiai visą naktį

Taip, jie miegos, bet vis tiek bus regresijų, ligų, naktinių košmarų, kurie jus žadins ir žadins.

Tai tik laikotarpis

Taip, pilvo pūtimo laikotarpis, dantų augimo laikotarpis, trijų metų krizės laikotarpis... Tai etapai, kurie praeina, bet po jų ateina vis nauji ir nauji.

Ilgainiui tampa lengviau

Niekada netampa lengviau, tampa kitaip. Paklauskite visų, kurių vaikai jau yra užaugę, kas buvo sunkiausia. Jie sutiks, kad tėvai nuolat yra laukimo stadijoje: laukia, kol vaikui sukaks trys, laukia, kol pradės lankyti mokyklą, kol taps paaugliais ir vis tikisi, kada tada jau bus lengviau. Bet taip nebus.

Laikas su kūdikiu bėga labai gretai

Išskyrus tuos atvejus, kai jie serga ir dvi savaites praleidžiate izoliuoti namuose, nekalbėdami su jokiu kitu suaugusiu žmogumi.

Auginti antrą vaiką bus lengviau

Palyginus su pirmuoju – taip. Tik dabar jūs neturite galimybės „miegoti, kai kūdikis miega“, būti namuose su pižama, žiūrėdami filmus ir valgydami šaukštais ledus, nes turite kitą vaiką maitinti, maudyti, aprengti ir linksminti, o galbūt nuvežti į mokyklą.

Svoris kris, jei maitinsite krūtimi

Kai kurioms moterims tai veikia. Tačiau daugybė moterų žindydamos jaučiasi tokios alkanos, kad suvartoja papildomai ne 500, o visą tūkstantį kalorijų.

Jūs tai galite

Tai vienintelė tiesa. Net jei nesuvokiate, ką darote, jūs ne viena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)