Madonna

Pop dainininkė svajojo, kad pirmasis gimdymas būtų neužmirštama patirtis. Ji išsirinko geriausią kliniką, kompetentingiausius gydytojus ir nurodė, kad palatoje visą laiką skambėtų raminanti Bethoveno simfonija. Tiesa, po 12 valandų kankinančių sąrėmių ir stangų, Madona jau šaukė ant gydytojų, vadindama juos „bukais neišmanėliais“ ir maldavo „išjungti tą prakeiktą muziką!“

Pamela Anderson

Seksuali blondinė du savo sūnus pagimdė namie, vonioje. Beje, gimdyme nedalyvavo gydytojų brigada – Pamelai užteko vienos akušerės. Reikia pažymėti, kad sprendimas gimdyti namie, vandenyje, tik su viena gydytoja, Pamelos atveju nebuvo labai išmintingas: aktorė turėjo reprodukcinės sistemos problemų, be to, prieš tai turėjo persileidimų. Kas žino, kuo galėjo baigtis žvaigždės įnoriai, jei būtų kilę komplikacijų.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Gražuolė aktorė pirmąją dukrą pagimdė ne elitinėje klinikoje, o vienoje iš Namibijos (Afrikos) ligoninių. Ir nors tai trečiojo pasaulio šalis, A.Jolie jautėsi visiškai saugi. Tuo metu, kai A.Jolie gimdė, valstybinė Namibijos siena buvo uždaryta turistams. Į šalį negalėjo patekti net landieji paparacai, svajojantys nufotografuoti A.Jolie pirmagimę ir po to parduoti nuotraukas už didžiulę pinigų sumą.

Jessica Alba

Jessica Alba

Aktorė nepasidavė Holivudo madai ir visada norėjo gimdyti be Cezario operacijos, o natūraliai. Pirmąją dukrą jai taip ir pavyko pagimdyti, tačiau antrą ir trečią vaiką aktorė nusprendė gimdyti įvesta į hipnozės būseną, kad nereikėtų kęsti kankinančio skausmo sąrėmių metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)