Meghan Markle dar iki vedybų socialiniuose tinkluose dalindavosi nuotraukomis, kurioje ji atlikinėjo įvairius jogos pratimus. Įžvalgūs gerbėjai pastebėjo, kad Sussexo kunigaikštienės lankstumas tęsiasi iki pat rankų pirštų. 37-erių Meghan balandžio pabaigoje turėtų susilaukti savo pirmojo vaiko su princu Harry (34), tačiau kūdikis gali pasibelsti ir anksčiau. Akušerė Liz Halliday sakė, kad rankose matomas padidėjęs mobilumas gali reikšti, kad Meghan turi hipermobilumo spektro sutrikimą. Tai reiškia, kad jos sąnariai gali judėti lanksčiau nei normaliai, o tai gali turėti įtakos priešlaikiniam gimdymui.

Meghan Markle

„Jei Meghan turi hipermobilumo spektro sutrikimą, jos gimdos kaklelis ir dubuo taip pat yra jo paveikti. Gimdymas gali įvykti anksčiau nei tikimasi, arba gali būti itin sunkus“, – sakė specialistė. Ji paaiškino, kad moterys, kenčiančios nuo šio sindromo, dažnai turi daugybę sveikatos problemų, įskaitant judėjimo iššūkius, lėtinius galvos, sąnarių skausmus.

Padidėjęs Meghan lankstumas taip pat gali būti priežastis, kodėl jai taip gerai sekasi joga. Šių metų pradžioje pasirodė pranešimai, kuriose teigiama, kad Haris ir Meghan netgi planuoja įkurti jogos studiją Windsor pilyje. Anot šaltinių, jau yra paklotos naujos grindys, kad šeima galėtų mėgautis reguliariomis sesijomis. Vis tik kada į pasaulį pasibels karališkasis kūdikis, vis dar lieka neaišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)