Kylie Jenner: vienas žodis – „Ferrari“

Kylie Jenner

Jauniausia milijardierė pasaulyje Kylie Jenner ir reperis Travisas Scottas 2018 m. vasario 1 d. tapo tėvais. Pora pranešė apie dukters Stormi gimimą filmuku „Mūsų dukteriai“, skirto būsimų tėvų pažinčiai, romanui ir Kylie nėštumui. Filmukas sulaukė daugiau nei 73 mln. peržiūrų.
Jaunas tėvas dėjo visas pastangas, kad pradžiugintų Kylie dovana. Jaunoji mama po langais pamatė „Ferrari LaFerrari“ automobilį už 1,4 mln. dolerių.

Nicole Kidman: „Cartier“ žiedas – meilės ir ištikimybės simbolis

Nicole Kidman

Nicole Kidman ir Keithas Urbanas susituokė 2006 m. Prieš tai aktorė 10 metų buvo ištekėjusi už aktoriaus Tomo Cruise‘o ir negalėjo pastoti. Todėl sužinojusi apie nėštumą nuo antro vyro, atsisakė visų pasiūlymų filmuotis ir pasišventė motinystei. K.Urbanui vaikas irgi buvo pirmas.

Kai gimė Sunday Rose, muzikantas padovanojo žmonai žiedą „Cartier Trinity“ už 73 tūkst. dolerių iš baltojo, geltonojo ir rožinio aukso, papuošto briliantais. Kiekviena žiedo dalis turi reikšmę – baltasis auksas simbolizuoja draugystę, geltonasis – ištikimybę, o rožinis – meilę.

Beyonce – žiedas su mėlynu tanzanitu

Beyonce

Mėlyna spalva neatsiejama nuo 48 m. reperio Jay Z ir 36 m. dainininkės Beyonce gyvenimo. 2001 m. reperis išleido albumą „The Blueprint“, 2002 m. – „The Blueprint 2: The Gift & the Curse“, 2009 m. – „The Blueprint 3“. Beyonce yra sakiusi: „Man be galo patinka mėlyna spalva, visur.“

Atlikėja netgi pavadino dukterį Blue Ive (Mėlynoji gebenė) vardu. Tuo metu Beyonce ir Jay Z buvo susituokę ketverius metus, atlikėja buvo patyrusi persileidimų. Nieko stebėtino, kad reperis patikėjo žmonai išrinkti dukteriai vardą, o pats parūpino karalienės vertą dovaną – žiedą su briliantais ir didžiuliu mėlynu tanzanitu už 35 tūkst. dolerių.

Jennifer Lopez: auskarai už 2,6 mln., kuriuos dabar nešioja kita

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ir Marcas Anthony‘is susituokė 2006 m., o po penkerių metų išsiskyrė. Santuokoje J.Lopez pagimdė dvynius – sūnų Maksą ir dukterį Emmy. Vaikų gimimo proga M.Enthony‘is padovanojo tuometei žmonai auskarus už 2,6 mln. dolerių. Holivudo juvelyrai pasakojo žurnalistams, kad po skyrybų dainininkė išpardavė visus buvusio vyro dovanotus papuošalus, taip pat ir minėtus auskarus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)