Kai Sandra laukėsi pirmagimio, ji priaugo 25 kg. „Prieš nėštumą svėriau 60 kg, o paskutiniais mėnesiais svarstyklės rodė 85 kg”, – pasakojo moteris. Po gimdymo Sandra išgirdo negailestingą medikų verdiktą. „Gydytojai įspėjo, kad susitaikyčiau su mintimi, jog visą gyvenimą liksiu stora. Man buvo 24 metai. Įdomiausia, kad man tie kilogramai visai netrukdė“, – pasakojo pašnekovė.

Sandra
Gydytojai įspėjo, kad susitaikyčiau su mintimi, jog visą gyvenimą liksiu stora

Nepaisydama papildomo svorio Sandra jautėsi gerai – pasitikėjimo savimi jai netrūko. „Apsitempdavau megztinį, užsidėdavau ilgą, plisuotą sijoną, ir su vėžimėliu – į trasą. Sūnui buvo 10 mėnesių, kai grįžau į darbą. Vaiką auginau viena, tad finansiškai nebuvo lengva. O kilogramai pradėjo tirpti labai paprastai“, - istorijos kulminaciją pasakojo moteris.

Sandros kilogramus ištirpdė ne kas kita kaip meilė. „Įsimylėjau gretimame biure dirbusį vaikiną. Tyliai, be žodžių. Nuo 85 kilogramų per kelis mėnesius mano svoris nukrito iki 57. Tada visi puolė klausinėti, ar aš nesergu vėžiu. Net mano geriausia draugė pripažino, kad iki tol buvau labai stora“, – šiandien prisimindama šią istoriją šypsosi jauna mama. Ji džiaugiasi, kad vėliau paaiškėjo, jog meilė nebuvo be atsako.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)