Kaip ketinate tai padaryti? Ar tai bus mįslinga žinutė laimės sausainėlyje? O galbūt ant jo kavos išsinešti puodelio užrašysite ne vardą, o naujas jo pareigas – Tėvelis?

Kaip rašo mother.ly, kad ir kokį būdą pranešti apie šeimos pagausėjimą pasirinksite, laimingasis būsimasis tėvelis iš laimės šokinės iki debesų. Šiam projektui atidavėte labai daug, o linksmybės dar tik prasideda!

Pateikiame 10 šmaikščių idėjų, kaip savo antrajai pusei pranešti džiugią naujieną:

1. Lai džiugią žinią praneša maistas

Užriškite savo mylimajam akis ir pažaiskite žaidimą: duokite jam ragauti skirtingų maisto produktų ir spėti, ką skanauja. Žinoma, vienas iš degustuojamų dalykų turėtų būti tyrelė kūdikiams.

Būtent tokį variantą išbandė Kristen ir Cory‘io pora. Tiesos momentas buvo itin džiugus ir mielas, o būsimasis tėvelis kaip reikiant nustebo – visi laimingi!

2. Tegul kalba drabužiai

Užsakykite marškinėlius su užrašu „Būsima mamytė“. Ištraukite juos iš spintos, kai jau būsite pasirengusios dalintis gerąja naujiena, apsirenkite ir laukite, kada jis pastebės jam siunčiamą žinutę.

3. Džiugi žinia – laimės sausainyje

Užsakykite laimės sausainių su žinute „Mes turėsime kūdikį“. Kai bus palankus metas, įteikite jį mylimajam.

Laimės sausainėlis

4. Nustebinkite ir save

Pasidarėte nėštumo testą? Nusifilmuokite, kaip sureaguosite sulaukusios teigiamo atsakymo. Stenkitės pamiršti, jog emocijas bandote įamžinti. Kai su savo antrąja puse žiūrėsite šį vaizdo įrašą, pasiruoškite šluostytis džiaugsmo ašaras.

5. Kava ir kūdikis – kas gali būti geriau?

Šie puodeliai, kurių dugne puikuojasi užrašas „Mes turėsime kūdikį“, tiesiog nuostabūs. Taigi įpilkite savo antrai pusei kavos į tokį puodelį, laukite, kol išgers kavą ir perskaitys žinutę apie gerąją naujieną. Kas nenorėtų taip pradėti dienos?

6. Suklaidinkite

Nustebinkite jį, apsimesdama, jog turime jam didžiulę staigmeną, bet tai tikrai ne kūdikis. Na, pavyzdžiui, šuniukas. Visgi ne šuniukas, o kūdikis!

Nėštumo testas

7. Praneškite džiugią žinią per atstumą

Štai jums įkvepianti istorija. Moteris nustebino savo sužadėtinį, tarnaujantį karinėse oro pajėgose. Kai ji sužinojo didžiąją naujieną, iki jų susitikimo gyvai buvo likusios penkios savaitės. Savo mylimajam ji nusiuntė mielą dėlionės žaidimą ir ypatingą žinutę – jie turės kūdikį.

8. Atsiųskite jam programėlę

Į savo mylimojo išmanųjį telefoną slapčia atsiųskite kūdikio laukimo programėlę ir laukite, kada jis susipras. Kai susipras, neabejotinai nustebs.

9. Laiko patikrintas būdas – nėštumo testas

Tiesiog įteikite jam teigiamą nėštumo testą – genialumas slypi paprastume.

10. Fotosesija su paslaptimi

Surenkite ir suplanuokite fotosesiją. Jos tikslas – nustebinti jūsų antrąją pusę žinia, jog laukiatės. Tokiu būdu galėsite įamžinti jo emocijas nuotraukose, kurios jus džiugins visą likusį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)