Prisiminusi savo pačios vaikystę dainininkė sakė, kad buvo išdykusi ir visada gaudavo viską, ko tik užsimanydavo. „Aš savo vaiką auklėju kur kas griežčiau, nei mane auklėjo mama. Mano mama dažnai man pasako pastabų, kad aš esu per griežta. Žinoma, ji žiūri iš savo, kaip močiutės, pusės, bet kadangi aš esu vieniša mama, tai namuose turiu būti ne tik mama, bet ir tėtis viename. Galbūt aš dažniau tą griežtą žodį pasakau, bet žinau, kad ateityje mano vaikas už tai padėkos. Dėl to, kad per daug neišlepinau ir ji žino tam tikras ribas“, – kalbėjo G. Rutkauskienė-Vasha.

Savęs vien tik kaip dainininkė nematanti G. Rutkauskienė-Vasha sakė, kad po mokyklos būta daug svarstymų, kuo ji norėtų būti ir kur stoti mokytis. „Svarsčiau, kad gal man visai tiktų būti kosmetologe, norėjau būti ir teisininkė. Bet dabar suprantu, kad tai būtų visai ne man. Kiekvieną dieną mano galvoje sukasi šimtai minčių, kokį verslą išvystyti, ką naujo padaryti, sukurti. Nesu ta, kuri pabaigusi mokslus nuėjo dirbti ir visą gyvenimą dirba tą patį darbą. Man gyvenime turi būti įvairovė“, – sakė ji.

Atlikėja prisipažino, kad dabar išgyvena sunkiausią laikotarpį: „Vaikas yra labai aktyvus, jam reikia skirti labai daug laiko, užsiimti su juo, lavinti, o man norisi kuo daugiau savo jėgų atiduoti darbui ir veiklai, kuri man patinka. Aš jaučiu, kad dabar yra būtent mano laikas. Bet yra sunku paskirstyti tą laiką, tad verčiuosi per galvą norėdama padaryti viską, kas įmanoma – būti gera mama ir kartu dirbti.“

Projekto "Didysis šou burbulas" akimirkos

Laidos vedėjos paklausta, kaip ir ar abu kartu su buvusiu vyru nusprendė, kad jau laikas pagausinti šeimą, atlikėja buvo atvira: „Istorija buvo tokia, kad mes pradėjome draugauti ir prasidėjo krepšinio sezonas. Aš tuo metu nežinojau, kad Adrijos tėtis krepšinį žaidžia profesionaliai. Žinojau, kad treniruojasi ir tiek. Mes pasikalbėjome, kad nenorime draugystės per atstumą, kad abu norime šeimos, taip ir nusprendėme kartu, kad mums reikia lėliuko.“

Dėl motinystės kuriam laikui G. Rutkauskienei-Vashai teko pamiršti ir sceną. „Pas mus buvo visko, kaip visose šeimose. Iškeliavau paskui vyrą, nes nenorėjom būti atskirai. Aš pasiaukojau dėl vyro karjeros ir vaiko, bet viskas pasisuko taip, kad mes išsiskyrėme ir dabar vaiką auginu viena“, – atviravo ji.

Dainininkė prisipažino, kad vienai auginti vaiką išties sudėtina ir pasidžiaugė, kad jai padeda mama. „Padėtis yra sudėtinga, vienai auginti vaiką yra sunku. Pasikartosiu – aš esu veikli moteris ir man tik auginti vaiką ir šiek tiek užsidirbti neužtenka. Jei kažkuo imuosi, tai imuosi maksimaliai“, – sakė ji.

Moteris atskleidė, kad drąsiai įsileistų naują žmogų į širdį, jei tik atrastų tam laiko. „Iš tikrųjų tai gana sudėtinga, aš neturiu laiko kada vaikščioti į pasimatymus. Tikiuosi, kad man gyvenimas kažkaip tiesiog kada nors atsiųs tą žmogų“, – juokėsi dainininkė.

Viso laidos įrašo su dainininke G. Rutkauskiene-Vasha kviečiame pasiklausyti Delfi TV laidoje „Jos vardas Mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)