Delfi TV laidoje „Jos vardas Mama“ moteris papasakojo apie gražią garsios dukros vaikystę ir beprotišką savo meilę vaikams bei anūkams.

„Mano ryšys su anūkais toks beprotiškas, o turiu juos jau keturis, – šypsodamasi kalbėjo D. Stasiulienė. – Labai myliu savo anūkus ir vaikus.“

Jau daugiau nei 40 santuokos metų skaičiuojanti moteris džiaugiasi, kad pati mama tapo būdama jauna – kaip anuomet buvo įprasta, iškart po baigtų mokslų. „Vaikai jau dideli, turiu anūkų, o aš pati dar jauna, – šypsojosi laidos pašnekovė. – Bet dabar, kai žiūriu į jaunimą, galvoju, kad jiems nereikia skubėti.“

„Man atrodo, kad aš buvau pati geriausia mama. Iki kol dukroms sukako treji metukai, aš nedirbau, buvau su jomis. Mes daug vaikščiodavom, skaitydavom, labai daug bendraudavom. Ineta labai viskuo domėjosi, mėgdavo dainuoti, šokti ir vaidinti. Jau nuo mažų dienų matėm, kad tai bus scenos žmogus“, – pasakojo ji.

Moteris prisiminė, kad būdama maža jos garsia aktore tapusi dukra lankė liaudies šokius, vėliau – pramoginius, o jau nuo 9–10 klasės paniro į dramos būrelį. Mokydamasi mokykloje ji vis dalyvaudavo šauniausių moksleivių konkursuose, buvo pakliuvusi net į Lietuvos trejetuką – artu su taip pat gerai žinomu Mindaugu Stasiuliu.

„Kol dukros buvo mažos, aš labai daug gamindavau, kepdavau įvairiausius tortus, siūdavau sukneles, labai daug visko darydavau. O dabar labai gera nieko nedaryti, skaityti knygas. Štai megzti pradėjau. Kai Ineta pasakė, kad mano megztą megztinį apsirengia, kai jai reikia palaikymo, tai kaip aš puoliau megzti. Va dabar ir gimtadieniui jai mezgu“, – juokdamasi pasakojo D. Stasiulienė.

Ineta Stasiulytė

Moteris prisiminė, koks pasididžiavimas užplūdo pirmą kartą išvydus dukrą televizoriaus ekrane. „Kai pirmą kartą ją pamatėm televizoriuj, žiūrėjom akis išpūtę – taigi čia mūsų vaikas! – juokėsi ji ir atskleidė jau seniai nebeskaitanti apie dukrą jokių svetimų nuomonių. – Iš pradžių žiūrėdavau komentarus, ypač kai buvo šokių projektas. Bet paskui nusprendžiau nebeskaityt ir nieko nebesiklausyt. Jei man gražu – aš džiaugiuosi, o kitas turi teisę nesidžiaugt.“

Aktorės mama paatviravo, kad pati į žaibiškai išpopuliarėjusią jos dukros ir aktoriaus Aisčio Mickevičiaus sukurtą Vaigauskų porą iš pradžių žiūrėjo skeptiškai. Tačiau dabar jau džiaugiasi pamačiusi, kad žmonėms jiedu labai patinka.

„Ji maksimalistė. Ir anūkei sakau – jei nori ko nors pasiekti, turi daryti geriau nei visi kiti. Aš matau, kad Ineta, jei ko nors imasi, atiduoda save 100 proc. Ir labai išgyvena, jei jai nepavyksta taip, kaip buvo suplanavusi“, – atskleidė ji.

Be pasiektos karjeros, moteris itin džiaugiasi ir asmenine dukros laime. „Ji labai rūpestinga mama, suprantanti vaikus. Abi savo dukrytes maitino iki 2,5 metų“, – laidoje džiaugėsi D. Stasiulienė.

Moteris papasakojo ir apie itin įmantrius savo anūkių vardus. Vyriausia anūkė Upė vardą gavo pagal tėvų meilės istoriją – jį porai padiktavo ypatinga vieta prie Neries. Jaunėlė Frėja tokį neįprastą lietuvių ausiai vardą išsikovojo pati. Tėvai dar laukdamiesi ir net jau mergaitei gimus ją vadino Marija, tačiau po kurio laiko aktorė suprato, kad numatytas vardas jai visai netinka, tad pervadino naujuoju.

Visą pokalbį su garsios aktorės mama kviečiame klausytis Delfi TV laidoje „Jos vardas Mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)