Dabar moteris džiaugiasi susiklosčiusia vienturčio sūnaus karjera ir asmenine laime. „Galiu pasigirti, kad esu laiminga ir mama, ir močiutė. Anūkus labai mylim, bet auklėjam griežtai. Tik retai susitinkam, nes gyvenam toli vieni nuo kitų. Tačiau kai pasiilgstam, tai lekiam pas juos į sodybą Zarasuose. Ten labai gera, didžiulė teritorija, gamta, esam visi laisvi, darom, ką norim“, – Delfi TV laidoje „Jos vardas mama“ kalbėjo J. Norvilienė.

Jaukiai kalbėdamasi su laidos vedėja Egle Jackaite ji pasidalijo prisiminimais apie sūnaus vaikystę ir atvirai papasakojo apie dabartinius santykius su sūnumi ir marčia.

„Mudvi su Renata kartu medžiojam. Ji – labai gera medžiotoja. Bebrų kailinius beveik visus pati susimedžiojo“, – atskleidė ji.

J. Norvilienės manymu, sūnaus šeimoje nėra vieno ryškaus lyderio ir juos abu būtų galima pavadinti šeimos kaklais. „Dažnai su vyru pasikalbam, kad jie kažkaip labai vienas kitą atitiko. Jai nieko nereikia, ji turi savo šeimą, savo vaikus, tai gal prisitaikė, aš nežinau“, – kalbėjo laidos viešnia.

Jaunystėje sūnus mamai buvo atvedęs ne vieną merginą ir vis teiraudavosi nuomonės. „Jis man kažkada yra pasakęs: „Mama, tokių kaip tu aš vis tiek nesurasiu.“ O aš jam ir sakau: „Sūnau, tu ir neieškok tokių kaip aš. Ieškok tokios, kokios tu nori. Man visos bus geros“, – atvirai pasidalijo moteris.

Nusikėlusi į prisiminimus ji atskleidė, kad Deivis buvo labai lauktas vaikas. „Turim vieną sūnų, bet gerą, – sakė ji. – Pamenu, parsivežėm namo, išvyniojom, žiūrim į tokį mažą kačiuką ir vyrui sakau: „Dabar mes turim išauginti žmogų, gerą žmogų.“ Man atrodo, kad taip ir išėjo.“

Paprašyta papasakoti apie sūnaus karjeros pradžią moteris juokdamasi svarstė, kad, ko gero, visa prigimtis – būtent iš jos. Dar mokyklos laikais J. Norvilienė pati buvo prisilietusi prie teatro, poezijos. Po mokyklos net ketino stoti į režisūrą, tačiau teko rinktis – studijos ar būsimas vyras. Tuomet noras sukurti šeimą nugalėjo, tačiau tokio pasirinkimo, anot jos, niekada neteko gailėtis.

Renata Norvilė, Deivis Norvilas

Laidoje moteris pasakojo, kad dabar garsus dainininkas savo pasirodymus rengdavo jau nuo mažumės – būdamas vos ketverių užsilipęs ant taburetės jis koncertuodavo tėvų draugų kompanijoms.

Aktyvus meninėje veikloje jis buvo ir darželyje bei mokykloje. „Paskui, jau brendimo laikotarpiu, kokių 14 m., labai stipriai palinko į muziką. Užsimanė groti gitara, tačiau jos neturėjo. Tai įsidarbino rinkti obuolių, juos parduodavo ir iš to uždarbio pats nusipirko savo pirmąją gitarą. Tada pradėjo muzikuoti“, – papasakojo muzikanto mama.

Nors sūnumi moteris didžiavosi visada, prisiminusi jo mokyklos laikus papasakojo apie draugišką jo būdą, būta ir liūdnesnių prisiminimų. Kartą net skėlė sūnui antausį: „Paauglystėj prasidėjo atsikalbinėjimai, ir kartą neištvėrusi – taukšt! – trenkiau jam per žandą. Jis apsirengė striukę ir išlėkė lauk. Labai jaudinausi, ar apskritai grįš, o kai po poros valandų parėjo, aš jį apsikabinau ir atsiprašiau.“

Visą pokalbį kviečiame žiūrėti naujoje Delfi TV laidoje „Jos vardas mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (649)