Kas gi nežino, kaip sunku išsikviesti taksi, kai reikia labiau nei bet kada? Kai laiko – į valias, galima rinktis net iš kelių automobilių, bet visiškos būtinybės akivaizdoje viskas, atrodo, ima vykti pagal pačius bjauriausius kiaulystės dėsnius – taksi su žiburiu nerasi.

Vis dėlto situacijos, į kurią pateko ši moteris, net ir pačiam didžiausiam priešui nieks nepalinkėtų. Tada, kai jos iškvietimą atšaukė trečias iš eilės taksi vairuotojas, ji kone puolė į desperaciją, ir tai suprantama – juk skubinosi ne bet kur, o į svarbiausią gyvenimo įvykį – savo vestuves.

Net ir vėluodama 45 minutes nuotaka nepaliovė skambinusi, nors jau labai gerai suprato, kad sužvejoti taksi didmiestyje nėra taip paprasta, kaip ji galvojo, rašo „The Mirror“.

Laimei, per atsitiktinumą atsirado kitas būdas per 10 minučių nusigauti iki bažnyčios. Dėkoti dėl to reikėtų visiškai nepažįstamam piliečiui, be to, jokiu būdu ne taksistui.

Neįtikėtina istorija buvo paviešinta socialiniame tinkle „TikTok“. Vaizdo įrašą įkėlė Marksteenas Adamsonas – herojiškumą pademonstravęs vairuotojas, suskubęs į pagalbą gerokai supanikavusiai, kelkraštyje besiblaškančiai nuotakai. Jos gelbėjimo epizodas buvo užfiksuotas vaizdo kamera.

Lemtingą akimirką reikiamoje vietoje atsidūręs vyras teigė važiavęs susitikti su bičiuliais, bet pakeliui jo žvilgsnis užkliuvo už ant šaligatvio stovinčios moters nuotakos suknele.

„Stabtelėjęs prie pėsčiųjų perėjos pamačiau nuotaką. Man ji pasirodė sutrikusi ir apimta nevilties. Pradėjau filmuoti, tikėdamasis neeilinių kadrų, kuriuose ji žengia per gatvę šitaip išsipusčiusi“, – vėliau pasakojo vyras.

Vis dėlto ir pačiam teko įsitraukti į istoriją, nors šito nieku gyvu neplanavo.

„Pamačiusi, kad į ją žiūriu, pradėjo artintis emocingai gestikuliuodama“, – toliau pasakojo vyras.

Netruko paaiškėti, kad trys taksi vairuotojai atšaukė jos iškvietimus ir ji jau neišmanė, kaip nusigauti į vestuvių iškilmes.

Marksteeno visureigyje atsirado užtektinai vietos nuotakai įsitaisyti ir jis mielai sutiko jai padėti.

Kaip galima suprasti iš nufilmuotos medžiagos, prie gatvės stovėjusi nuotaka, prisistačiusi kaip Anastasia, pradeda eiti link Marksteeno automobilio. Supratęs, kad gali jai padėti, vyriškis negaišo nė minutės, taigi, į automobilį kaipmat sušoko ir nuotaka, ir jos sesuo Alexandra su draugu.

„Vėluoju į bažnyčią, – teištarė jaunosios suknele vilkinti moteris. – Labai prašau, paskubėkite.“

Kol atvažiavo iki bažnyčios, visi maloniai šnekučiavosi, teigia Marksteenas.

Besibaigiant vaizdo įrašui visi laimingai privažiuoja prie bažnyčios, o vairuotojas apipilamas padėkomis.


Marksteenas, savo ruožtu, palinki Anastasia‘ai visokeriopos laimės ir fantastiškų vestuvių.

„Labai jums ačiū. Telaimina jus Dievas“, – atsako ši.

„Kai ji nuėjo, užgaudė vargonai, taigi, pagaliau tapo aišku, kad viskas baigėsi laimingai. Štai kokia nuostabi ir saulėta diena“, – rašoma prie vaizdo įrašo.

Apie kilniaširdį poelgį bylojantys filmuoti kadrai surinko per 100 tūkst. teigiamų įvertinimų. Žinoma, daugelis išreiškė susižavėjimą vairuotojo geranoriškumu.

„Dėl šio incidento tos vestuvės taps dar įsimintinesnės“, – parašė vienas komentatorius.

„Tai lyg scena iš filmo“, – pakomentavo kitas.

„Šaunu. Kurią nors dieną tau bus atsilyginta tuo pačiu“, – pagyrė trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją