Juk jos vyresnės, išmintingesnės ir tikriausiai turi daugiau patirties sprendžiant problemas, su kuriomis susidūrėme, ar ne?

Na, Melissos Kay atveju taip nėra.

Rašydama esė „Scary Mommy“, ši žurnalistė atskleidė, kaip ji tapo močiute dar anksčiau už savo mamą.

Melisa su savo vyru, kuris yra 11 metų už ją vyresnis, susipažino internetu, ir dabar jie yra kartu jau 15 metų, rašo thesun.co.uk.

„Kai susipažinau su Bruce`o vaikais, jie visi buvo paaugliai. Dabar jiems jau per 20 metų“, – rašė ji.

„Aš jų tikrai neauginau, bet vis tiek gana aktyviai dalyvavau jų gyvenime.“

Kai 2012 metais pora susituokė, Melissa tapo dviejų vyro sūnų ir dukters pamote.

Prieš penkerius metus jos podukra paskelbė, kad laukiasi kūdikio, o tai reiškė, kad Melissa taps močiute dar net neturėdama pirmųjų žilų plaukų.

„Tą pačią dieną – tiesiogine prasme – man paskambino mano jaunesnioji sesuo ir pranešė, kad taip pat yra nėščia. Kūdikiai turėjo gimti vieno mėnesio skirtumu, o [mano podukros] kūdikis šį pasaulį turėjo išvysti pirmas“, – tęsė ji.

Staiga Melissai nušvito, jog tai reiškia, kad ji močiute taps anksčiau nei jos mama.

„Mano mama, prieš tapdama močiute, jau bus tapusi prosenele“, – juokėsi ji.

„Mus visus pralinksmino toks sekų susimaišymas, ir aš bandžiau įsivaizduoti, kaip lankstosi šeimos medžio šakos, kad prisitaikytų prie mūsų aplinkybių.“

Grįždama į dabartį Melissa sako, kad ji mažajam berniukui yra tarsi „antroji močiutė“, nes jis kur kas artimiau bendrauja su močiute iš savo motinos pusės, tačiau ji stengiasi rodyti pavyzdį savo pačios mamai.

„Yra tikimybė, kad [mano vyro] du sūnūs vieną dieną taip pat turės vaikų. O jo dukra galbūt susilauks dar vieno vaiko“, – pridūrė ji.

„Geriau jau priprasiu prie močiutės vaidmens. Be to, turiu būti geras pavyzdys savo mamai“, – sakė Melissa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją