Straipsnyje leidinyje „Mirror“ moteris konfidencialumo sumetimais vadinama inicialais N.A.

Pažinčių programėlėje N.A. susipažino su vyru (jo inicialai A.A.) ir po 10 mėnesių draugystės jie susituokė. A.A. teigė baigęs medicinos mokslus, vėliau pradėjęs verslą anglies kasybos srityje.

N.A. teigimu, jis per 10 bendro gyvenimo mėnesių ją ir jos tėvus apgavo ir išviliojo 300 mln. Indonezijos rupijų, kas prilygsta 19 219 eurų.

Kai apie šią neįprastą bylą ėmė rašyti visi lediniai Indonezijoje, N.A. pati papasakojo apie tai socialiniuose tinkluose.

Prieš vestuves jaunikis neturėjo dokumentų, kurie reikalingi, norint susituokti civilinėje metrikacijoje, todėl sutuoktuvės įvyko bažnyčioje; nikah Siri vadinama sutuoktuvių ceremonija yra religinė, valstybės nepripažįstama.

Iš pradžių jaunavedžiai apsigyveno N.A. tėvų namuose. Gana greitai jaunosios tėvai ėmė įtarinėti, ar jų žentas tikrai yra baigęs medicinos mokslus ir ar turi verslą anglies kasybos srityje.

Kaip rašoma straipsnyje, netrukus jaunavedžiai paliko jaunosios tėvų namus ir išsikėlė gyventi į Sumatros salą, vengdami viešumos. Kelis mėnesius N.A. gyveno praktiškai visą laiką būdama namuose, nes jos teigimu, finansus kontroliavo A.A. Kai dingo duktė, N.A. motina kreipėsi į policiją, kad surastų jaunavedžius.

Per policijos apklausą A.A. prisipažino, kad iš tiesų yra ne vyras, o moteris, kurios tikrojo vardo inicialai yra E.Y.

N.A. paklausė, kaip A. A. pavyko taip ilgai slėptis ir kaip pavyko nuslėpti lytį, jei pora gyveno aktyvų seksualinį gyvenimą. Socialiniame tinkle N.A. rašė, kad prieš seksą vyras visada išjungdavo šviesą ir užrišdavo jai akis.

Kai N.A. tėvai kreipėsi į policiją, buvo pradėtas tyrimas ir paaiškėjo, kad A.A. iš tiesų yra moteris E.Y., taip pat išaiškėjo, kad iš nuotakos tėvų išviliota 300 mln. Indonezijos rupijų (19 219 eurų).

Šiuo metu vyksta teisminis procesas, byla tarp N.A. ir jos sutuoktinio, kuris pasirodė esanti moteris, dar nebaigta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)