Sh. Watson iškeltas vestuves laisvai galima priskirti prie pigiausiai atsiėjusių tokio tipo iškilmių: moteris nustatė griežtą tūkstančio dolerių (930 eurų) biudžetą ir sugebėjo jo laikytis.

Amerikiečių televizijos kanalu TLC transliuojamos laidos „Extreme Cheapskates“ heroje tapusi Sh. Watson prisipažino net du pastaruosius dešimtmečius vykdanti pinigų taupymo misiją.

Kritišką požiūrį į išlaidavimą moteris nutarė pakeisti tik todėl, kad jos duktė Ashley ruošėsi tekėti už partnerio Colby Cosgrove.

Vis dėlto nustatytas biudžetas siekė tūkstantį dolerių ir moteris akivaizdžiai nebuvo linkusi nuolaidžiauti – nurodė neišleisianti nė centu daugiau.

Pasakojant, kaip jai pavyko laikytis tokio kuklaus biudžeto, galima paminėti, kad vestuvės vyko išnuomotoje mokyklos sporto salėje, išpuoštoje nesezoninėmis kalėdinėmis gėlėmis, o ant stalo puikavosi jos pačios iškeptas tortas.

„Mokėti 400 dolerių (370 eurų) už vestuvinį tortą, mano galva, yra absurdiška. Tai tikras pinigų švaistymas, turint omenyje, kad mišinys pyragui tekainuoja porą dolerių“, – dėstė ji laidos eteryje

Sh. Watson pasiskolino vietinės kepyklos vitrinoje demonstruojamą tortą: taip ji mėgino sukurti iškilmingą atmosferą.

„Manau, parodomasis tortas – kur kas geresnis sprendimas, nes jis mums nieko nekainavo, jį gavome nemokamai“, – aiškino ji.

Toli gražu ne visiems šitoks moters taupumas padarė puikų įspūdį. Pavyzdžiui, jaunikio motina Denise pasijuto kiek suglumusi.

„Maniau, kad ji juokauja. Joks sveiko proto žmogus nesumąstytų kelti vestuvių sporto salėje. Tai nesąmonė“, – pakomentavo ji.

Reaguodama į pastabą nuotaka Ashley atsakė: „Tai turėjo būti pigiausios kada nors iškeltos vestuvės.“

Sh. Watson taupumas neapsiribojo iškilmių vieta ir dekoracijomis: moteris akivaizdžiai nebuvo linkusi permokėti ir už dukters vestuvinę suknelę, taigi, nusivedė ją į lombardą ir liepė rinktis iš trijų variantų.

Ashley sugebėjo rasti tokį modelį, kuris jai patiko, deja, suknelę bjaurojo žiurkių šlapimo dėmės.

Šis mažmožis motušės nesustabdė, o tiktai įkvėpė jai dar daugiau entuziazmo. Sh. Watson ėmė ginčytis dėl suknelės kainos ir, aišku, sugebėjo nusiderėti – vestuvinis drabužis buvo nupirktas už 75 dolerius (70 eurų).

Tai dar ne viskas – Sh. Watson nutarė stoti vestuvių vedėjo vieton ir šitaip sutaupyti net 300 dolerių (280 eurų).

„Tai buvo didžiausia tų vestuvių paslaptis – niekam nebuvau prasitarusi, kad pati būsiu vestuvių vedėja“, – pasakojo ji televizijos laidos eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją