Savo istorija su internautais pasidalijusi jauna moteris tikino pasibaisėjusi savo mama po to, kai ši būsimam žentui, sėdinčiam neįgaliojo vežimėlyje, padovanojo porą bėgimo batelių ir dar „pajuokavo“, kad tikisi, jog „jis vieną dieną juos panaudos“.

Šokiruota būsimoji nuotaka pasakojo, kad pirmą kartą su savo būsimu vyru susipažino grupinės terapijos užsiėmime, kur sužinojo, kad jis per tą pačią avariją, po kurios tapo neįgalus, neteko savo motinos.

Žiauri minėta būsimos uošvės dovana nebuvo pirmas kartas, kai moters mama bandė pažeminti ar nuliūdinti jos sužadėtinį. Mergina tikino, kad ji nuo pat pradžių su juo elgėsi šiurkščiai, nuolat nemaloniai erzindavo ir net sakė, kad jis ir yra atsakingas už nelaimingą atsitikimą, per kurį žuvo jo paties motina. Beje, tai ji pasakė per vyro mamos mirties metines ir privertė būsimąjį jaunikį apsipilti ašaromis. Vėliau ji atsiprašė, o prieš dvi savaites susisiekė ir paklausė, ar galėtų dalyvauti jo gimtadienio šventėje. Jis maloniai atsakė, kad neprieštarautų, nes nežinojo, kas jo laukia.

Pasibaisėjusi savo mamos elgesiu būsimoji nuotaka „Reddit“ rašė: „Ji atėjo į gimtadienio šventę, buvo linksma ir atrodė visus mylinti. Mama atsiprašė už buvusius „nesusipratimus“, o mano sužadėtinis dėl tokio pasikeitusio elgesio jautėsi net sutrikęs.“

„Mes puikiai leidome laiką iki pat vakarienės. Tuomet ji padavė jam dėžutę sakydama, kad tai – jos dovana jo gimtadienio proga. Jis ją atidarė, ir tai, ką pamatėme, buvo „Nike“ bėgimo batelių pora.

Jis pažvelgė į ją, o ji ėmė juoktis. Mama pasakė kažką apie tai, kad yra optimistė ir tikisi, kad vieną dieną jis juos panaudos.“

Netrukus vakarėlyje įsiplieskė kivirčas. Būsimos nuotakos motina teigė, kad tai tebuvo „pokštas“, tačiau mergina situaciją pavadino „visišku pažeminimu“. Jos būsimasis vyras sakė, kad viskas gerai, tačiau ji kategoriškai nesutiko ir išsivedė motiną į lauką pasikalbėti.

Moteris prisiminė: „Ji vis ginčijosi sakydama, kad nenorėjo, jog viskas taip susiklostytų, ir kad mano sužadėtinis per daug jautrus, kad jam reikėtų daugiau terapijos seansų, nes jis turėjo iš viso to tik pasijuokti.“

„Pasakiau, kad ji nebekviečiama į vestuves. Ji liko šokiruota, kartojo, kad aš tikrai į tai žiūriu per daug rimtai, bet aš primygtinai pareikalavau, jog ji grąžintų mums savo kvietimą.“

Nors jaunosios tėtis bandė tarpininkauti tarp abiejų šeimos moterų ir maldavo, kad dukra neatsiimtų kvietimo, mergina tvirtai laikėsi savo sprendimo. Istoriją išklausę „Reddit“ vartotojai sutiko, kad ji teisi.

Vienas žmogus parašė: „Nekvieskite jos dar kartą į savo vestuves. Tiesą sakant, po to, kaip ji pasielgė tuos du kartus, svarstyčiau galimybę apskritai išbraukti ją iš savo gyvenimo.

Tai, ką ji padarė, yra daugiau nei žiauru. Niekam nereikia tokio žmogaus savo gyvenime.“

Kitas taip pat mokė: „Turėtumėt jai nusiųsti dovaną. Nupirkit specialų nestandartinį plakatą su jos nuotrauka ir nusiųskit jį su kortele, kurioje būtų parašyta: „cha cha, supranti, tai juokinga, nes tu neateisi!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją