Svetainė „The Cut“, įgyvendinanti projektą „Marriage: An Investigation“, paprašė 16 susituokusių žmonių atskleisti savo giliausias ir tamsiausias paslaptis, kurias jie slepia nuo savo gyvenimo partnerių.

Tarp pateiktų atsakymų – nežinojimas, kur dirba vyras, panieka savo uošvei ir pinigų vagiliavimas iš savo antrosios pusės.

Nors daugelio respondentų paslaptys buvo lengvos ir nepiktybiškos, kai kurie žmonės nuo savo sutuoktinių slepia tikrai rimtus dalykus, rašo dailymail.co.uk.

Štai 43 metų Antonas, vedęs penkerius metus, prisipažino, kad niekada nesakė savo žmonai, kaip stipriai mylėjo kitą moterį, su kuria buvo jai neištikimas.

„Mano žmona žino, kad turėjau romaną, bet nežino, kaip stipriai mylėjau tą moterį, su kuria ją apgaudinėjau“, – teigė jis.

40 metų santuokoje gyvenanti 65 metų Laurel atskleidė, kad nuolat vagia pinigus iš savo vyro.

„Visada vogdavau iš vyro nedideles pinigų sumas ir slėpdavau jas. Kartą nugvelbiau net 1 300 dolerių ir nusipirkau sofą“, – sakė ji.

Kitas respondentas, Vincentas, kuris yra vedęs 18 metų, teigė, kad seka savo partnerės elektroninius laiškus, žinutes ir banko sąskaitą.

„Kai kuriomis dienomis tikrinu kiekvieną jos žingsnį“, – pridūrė 60-metis.

Viena moteris pažymėjo, kad nuo savo vyro nuslėpė vestuvių šventės kainą.

39 metų moteris, kuri yra ištekėjusi vos dvejus metus, teigė: „Savo vyrui sumelavau, kiek kainavo mūsų vestuvės. Jos atsiėjo beveik šešiaženklę sumą, o jis mano, kad jos kainavo perpus mažiau.“

„Visą naktį, kol ji miega, perku ir parduodu daiktus „eBay“, – prisipažino 35 metų Avi, kuris yra vedęs šešerius metus.

Pasikartojanti tema daugelio respondentų atsakymuose buvo jų intymus gyvenimas.

„Savo vyrui nesakau, kiek nėštumo testų pasidarau kiekvieną mėnesį. Jau dvejus metus bandau pastoti ir tarsi apsėsta darausi testus“, – sakė 33 metų Andrea, ištekėjusi septynerius metus.

30 metų Alexa, santuokoje gyvenanti dvejus metus, atskleidė: „Kad galėčiau ilgiau išvengti lytinių santykių, apsimetu, kad man mėnesinės trunka septynias dienas.“

„Kai susipažinome, savo mamai, seseriai ir visiems draugams pasakojau, kad jis turi didelį penį“, – pridūrė 55 metų Karolina, ištekėjusi 20 metų.

50 metų Jeffas sakė nekenčiantis savo žmonos motinos, o 43 metų Dana teigė nepasakojanti savo vyrui, kad yra turėjusi lytinių santykių trise.

Šešerius metus ištekėjusi Dana sakė: „Savo vyrui nepasakoju apie seksą trise. Neketinu sakyti, su kuo ir kada tai buvo, nebent tai, kad visa tai vyko prieš mums susipažįstant.“

Viena respondentė – 38 metų Nava – sakė, kad ji „tiesiogine to žodžio prasme“ neįsivaizduoja, ką dirba jos vyras, išskyrus tai, kad jis „kažką veikia su kompiuteriais“.

Vos prieš vienerius metus ištekėjusi 30 metų Beau nurodė, kad prieš mėnesį pametė savo vestuvinį žiedą ir „neturi supratimo“, kur jis galėtų būti.

Kita moteris atskleidė, kad jos vyras nelabai įtaria, jog ji turi valgymo sutrikimų.

40 metų Carrie, su vyru susituokusi aštuonerius metus, pasakojo: „Mano vyras nežino, kad aš kenčiu nuo emocinio valgymo. Kai jis išvyksta į komandiruotes arba nebūna namie keletą valandų, aš kemšu tol, kol mane pradeda pykinti.“

„Jis žino, kad lankau terapinius užsiėmimus, bet nežino, kad per juos daugiausia dėmesio skiriama mano valgymo sutrikimams“, – pridūrė ji.

Dar viena pasikartojanti tema tarp respondentų paslapčių buvo išvaizda.

„Nuo jo dantų man darosi bloga. Jie pageltę ir dėmėti“, – šlykštėjosi 39 metų Jill, ištekėjusi 11 metų.

Tuo tarpu 41 metų Erica sakė, kad nuo savo vyro, su kuriuo gyvena ketverius metus, slepia, jog pasidarė plastinę nosies operaciją.

„Savo santykių pradžioje žiūrėjome senas nuotraukas, ir mano vyras pastebėjo, kad jose atrodau kitaip“, – pasakojo ji.

„Jis paklausė, ar man buvo atlikta nosies operacija. Aš kategoriškai tai paneigiau. Norėjau, kad jis manytų, jog aš tokia daili esu natūraliai“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją