Jauna moteris nusprendė dalyvauti šioje laidoje 2019 m. gruodį. 2020 m. kovą, kai dėl koronaviruso visur buvo įvesti griežti ribojimai, M. Jenkins ištekėjo. Laidoje „Aklos vedybos“ suporuojami vienas kito nepažįstantys žmonės, kurie nori ilgalaikių santykių. Ekspertų komisija suderina poras, remdamasi tam tikra metodika.

Poros pirmą kartą susitinka prie altoriaus, vienas kitam ištariama „taip“ nebuvę nė viename pasimatyme.

27 m. Michelle iš Šefildo buvo suporuota su 33 m. IT specialistu Owenu.

Interviu „The Sun“ ji pasakojo nenorėjusi pažindintis su vyrais internetu, o prieš tai buvusios kelios pažintys nebuvo ilgalaikės.

Nutarusi tekėti Michelle turėjo per pusantro mėnesio išsirinkti suknelę, pasirašyti santuokinius įžadus ir surengti mergvakarį.

Mamai dukters sprendimas nepatiko – jos manymu, ji išsižadėjo tradicijų ir neteko džiaugsmo. Be to, mama nerimavo, kad santuoka ilgai netruks. Laimė, draugai ir giminaičiai palaikė Michelle.

Moteris iki vestuvių praktiškai nieko nežinojo apie būsimą vyrą, išskyrus vieną kitą smulkmeną. Vis dėlto vestuvių diena buvo nuostabi, o Owenas be galo patiko uošvei.

Michelle pasakojo: „Mūsų santykiai prasidėjo greitai ir intensyviai, kita vertus, taip netgi paprasčiau. Jaučiau, kad atsiranda jausmai, po pirmos savaitės abu pasakėme vienas kitam „aš tave myliu“.

Priešingai nei ankstesniuose „Aklų vedybų“ sezonuose, Michelle ir Oweno santuokinio gyvenimo pradžia bėgo savame burbule, nes filmavimas vyko koronaviruso pandemijos pradžioje.

Kai baigėsi šou, pora liko kartu ir iki šiol laimingai gyvena. 2021 m. sausį jie nusipirko namą Šefilde. Paskui, netrukus po metų sukakties, Owenas pasipiršo – taip dar neseniai nepažįstami buvę vyras ir moteris liko kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją