Kunigaikštienė pasakojo: „Kažkas mudviem su Harry yra sakęs: vienas vaikas – hobis, o du vaikai – jau auklėjimas. Ir staiga pastebėjome – visi kalba apie antrą vaiką, tačiau mažai kas kalba apie tai, kaip pirmam vaikui tenka prisitaikyti prie atsiradusio antrojo.“

Buvusi aktorė Meghan pirmą kartą davė interviu, praėjus aštuoniems mėnesiams po prieštaringų vertinimų sulaukusio jos ir Harry interviu su Oprah Winfrey.

Iki šiol Meghan ir Harry mažai kalbėjo apie birželį gimusią Lili, kurią pavadino karalienės Elžbietos mažybiniu vardu – Lilibet. Pora dar nepublikavo dukters nuotraukos.

Meghan pasakojo, kaip jų šeima minėjo Heloviną – Archie turėjo dinozauro kostiumą, o Lili buvo skunkas. Tiesa, vaikams šventė ne itin patiko. „Norėjome, kad vaikams būtų smagu, bet vaikai nesidžiaugė. Archie pabuvo persirengęs dinozauru gal penkias minutes ar net trumpiau. Galiausiai Harry įkalbėjo jį užsidėti dinozauro galvą“, – teigė Meghan.

Princas Harry ir Meghan Markle

Ji pasakojo ir apie nelengvą laikotarpį, kai Lili dygo dantys. Pajuokavo, gal yra vaistų, o laidos vedėja juokais pasiūlė stiprųjį gėrimą.

Meghan teigimu, JAV – vienintelė šalis pasaulyje, neturinti federalinio įstatymo, kuriuo būtų nustatytos mokamos atostogos po vaiko gimimo ar jo priežiūrai.

„Dėsiu pastangas, kad įdiegtume tokias nuostatas“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)