15
Kitas

Kristina Žerkauskytė

Anot Soteros, projektas gimė su mintimis, kad mamoms reikia pokyčių, jos įstringa buityje, pamiršta save, todėl tai buvo puiki galimybė atitrūkti nuo kasdienybės, darbų, pasilepinti procedūromis ir pasikeisti neatpažįstamai.

„Šis projektas vyksta jau 3 kartą ir pritraukė daugiau nei 500 norinčiųjų. „My Studio“ visiškai neatlygintinai apsiėmė pakeisti mamas, sukūrė joms naują įvaizdį, kai kurios tapo vos atpažįstamos giminaičių. Esu labai laiminga matydama mamas, kurios, tiesiogine šio žodžio prasme, švyti. Ir labai džiaugiuosi, kad šis mano projektas yra laukiamas ir mylimas mamų, tikiu, kad dar ne kartą pavyks suteikti mamoms šansą pasikeisti, pailsėti ir įgauti daugiau pasitikėjimo savimi“, – pasakojo Sotera.

Pateikiame šių mamų trumpas istorijas ir pasikeitimo rezultatus.

Sigita Viršilaitė

Mamų pokyčiai

„Esu Sigita, man 28 m. Turiu du vaikučius: šešerių berniuką ir 1,4 m. mergaitę. Projekte nusprendžiau sudalyvauti, nes norėjosi sužinoti profesionalų nuomonę koks stilius, plaukų spalva man tiktų. Išt iesų labai džiaugiuosi dalyvavau, nes labai pailsėjau nuo namų rutinos, tai pat labai džiugina nauja ryški plaukų spalva. Sulaukiau daug komplimentų. Projekto metu susipažinau su daug įdomių žmonių, puikiai praleidau laiką. Kirpėjai tikrai įdėjo daugybę pastangų, kad būtume labai labai gražios, taip pat džiugino įvairiausios staigmenos, dovanos. Ačiū labai už viską“.

15
Kitas

Kristina Žerkauskytė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)