Kaip rašo hellomagazine.com, dainininkė sako, kad karantino metu jai sunku dėl potraukio tam tikriems maisto produktams. Visi kalba, kad nėščiosios užsimano vienokių ar kitokių maisto produktų, o aš galvoju ne tik apie kylančius norus, bet ir apie tai, ar noriu rizikuoti ir eiti pirkti tų dalykų. Nuolat tenka sukti galvą, nors viskas turėtų būti lengva, šviesu, dėl to kartais net pikta. Šiuo metu tiek daug netikrumo, kad geriausia galvoti apie šią dieną.“

K. Perry sako, kad pastaraisiais mėnesiais labai nori indiško maisto: „Dar niekada taip netroškau prieskonių, kaip dabar. Dabar baisiai mėgstu aštriai, kad net burna dega. K. Perry būsimo kūdikio tėvas – sužadėtinis aktorius Orlando Bloomas. Balandį jie sužinojo, kad jiems gims duktė. Garsenybių pora pasidalino su socialinių tinklalapių sekėjais vaizdo žinute, kurioje aktorius stovi sode rožiniu tortu išteptu veidu. Aktoriui duktė bus antras vaikas. „Karibų piratų“ žvaigždė ir buvusi jo mergina Miranda Kerr yra susilaukę sūnaus Flynno, kuriam šiuo metu 9 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)