Svorio padidėjimas per karantiną jau tapo įprastu reiškiniu. Sporto salės uždarytos, žmonės nesugeba laikytis įprasto treniruočių režimo, leisdami laiką namuose, valgo daugiau nei įprastai. Todėl ir Emma – slaugytoja iš Didžiosios Britanijos nė kiek nesistebėjo, kad priaugo svorio.

Tinklalapiui dailymail.co.uk Emma pasakojo, kad dirbdama tą lemtingą pamainą jautė didelius skausmus. Kai skausmas ir toliau stiprėjo grįžus į namus, ji kreipėsi pagalbos į savo vyrą Danielį. Prisimindama tos nakties įvykius, moteris tvirtino, kad patirdama tokią kančią ji net nenumanė, kad galėtų būti nėščia. „Jutau, kad kažkas negerai, bet maniau, kad tai gali būti apendicitas“, – pasakojo Emma. Ji paskambino greitosios pagalbos telefonu, kad galėtų išsiaiškinti, kas jai yra.

Bet nieko aiškinti nebereikėjo, kai moteriai nutekėjo vandenys. Vyrui buvo šokas. Porai gimė mergaitė – Isabelle Rose, ji svėrė kiek daugiau nei 2,5 kg, o gydytojai įtaria, kad ji šį pasaulį išvydo maždaug penkiomis savaitėmis anksčiau. Emma ir kūdikis stebėjimo tikslais keletą papildomų dienų praleido Sunderlando karališkojoje ligoninėje. Personalas mano, kad dėl placentos padėties Emma nėštumo metu nejuto jokio kūdikio judesio.

Be to, dvejų vaikų mama prisipažino, kad nejuto jokių akivaizdžių nėštumo simptomų. Ji nepatyrė jokio tipinio rytinio pykinimo, potraukio kokiems nors maisto produktams, išskyrus padidėjusį svorį. Nors Izabelės gimimas Emmai, Danieliui ir jų mažajam Oliveriui buvo šioks toks šokas, visi džiaugiasi savo naujuoju šeimos nariu. „Ji yra maža, bet tobula ir nemanau, kad buvo svarbu tai, kaip ji atėjo į pasaulį“, – teigė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)