Pirmoji pasaulį išvydo mažylė Joslyn, o po kurio laiko – ir jos brolis Jaxonas. Tai įvyko Naujųjų metų naktį Ascension St. Vincent ligoninėje Karmelyje, Indianoje, rašoma tinklalapyje thesun.co.uk.

Naujagimiai, pagal apskaičiavimus, turėjo gimti vasario mėnesį, tačiau tėvai Gilliam ir Tello nuvyko į ligoninę per Naujuosius metus, nes buvo sunerimę dėl vaisių judesių trūkumo. „Kai atvykome, mums pasakė, kad gali būti, kad gimdysiu šiąnakt“, – pasakojo mama. Ji žinojo, kad mergaitė dėl savo padėties gimdoje turėtų gimti pirma.

Joslyn gimė sverdama 2,100 kilogramų, o jos mažasis broliukas svėrė 1,956 kilogramus. Gilliam ir Tello jau turi du berniukus – 10-ies ir 5-erių metų.

„Anksčiau mes kalbėjome, kad būtų puiku, jei dvyniai gimtų skirtingomis dienomis. Tačiau buvo staigmena, kad skirtingos ne tik datos, metai, bet ir dešimtmečiai“, – žurnalistams sakė tėvai. Dėl to, kad kūdikiai gimė per anksti, jie kurį laiką dar laikomi ligoninėje, bet tikimasi, kad netrukus galės keliauti namo.

UNICEF apskaičiavimu, Naujųjų metų naktį visame pasaulyje galėjo gimti apie 400 tūkst. kūdikių, iš jų 10 tūkst. – JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)