Hito „Like a Virgin“ kūrėja augina šešis vaikus: Lourdes (20), Rocco (17), Mercy, (11) Deividą (11) ir penkerių metų dvynukes Stelle ir Estere. Ji teigia, kad prižiūrėti vyresniuosius reikia daug daugiau išmonės, rašoma tinklalapyje lady-first.me.

„Lourdes ir Rocco turi skirtingus tėčius, kiti keturi vaikai – įvaikinti, todėl aplinkos įtaka yra labai didelė. Stengiuosi iš visų jėgų, kad visiems suteikčiau tokią pačią meilę", – interviu pasakojo Madonna.

„Man juokinga klausyti, kai kiti sako, kad vyresni vaikai išmoksta savimi pasirūpinti, ir tėvams tampa lengviau. Iš tikrųjų, kuo vyresni jie tampa, tuo sudėtingiau – nes jie tampa suaugusiais, ir jiems reikia išmintingų rekomendacijų, kaip nepasiklysti gyvenime“, – sakė žinoma dainininkė.

Ji prisipažino, kad namuose savo vaikų akyse yra „blogasis policininkas“. „Aš esu blogasis policininkas, tas, kuris kažko nuolat neleidžia. Tarp savo vaikų nesu populiari“, – šypsojosi Madonna.

Kiek anksčiau jai buvo pasakyta, jog ji apskritai yra „netinkama auginti vaikus“, kai bandė įsivaikinti dukrą Mercy James. „Mercy sutikau netrukus po sūnaus Deivido įsivaikinimo, bet jie gyveno skirtinguose našlaičių namuose. Mercy kentė nuo maliarijos, o Deividas – nuo plaučių uždegimo. Kol laikiau juos ant rankų, šnabždėjau į ausį, kad prižiūrėsiu juos. Pažadėjau, kad jie užaugs sveiki ir stiprūs“, – prisiminimais dalijosi Madonna.

Iš pradžių jai buvo duotas leidimas įsivaikinti Deividą. „Po kurio laiko pateikiau prašymą įsivaikinti ir Mercy. Teisėjas nesutiko. Neseniai buvau išsiskyrusi ir buvau informuota, kad mergaitei geriau augti našlaičių namuose. Laimei, viskas išsisprendė laiminga“, – pasakojo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)