Neseniai ji paskelbė, kad šeimoje pagaliau atsirado ir mergaitė – 2019 m. rugpjūčio 27 d. A. Brett pagimdė dukrą, kurią pavadino Cameron.

39 m. moteris turi 10 sūnų, kurių amžius nuo 17 iki 2 m., o dabar turi ir naujagimę dukrą. Moteris prisipažino, kad daugiau vaikų susilaukti neketina.

„Tikėjausi išgirsti, kad mums gims dar vienas berniukas, – mamos žodžius cituoja „LadBible“. – Tad išgirdusi, kad šįkart gims mergaitė, labai nustebau. Patyriau malonų šoką. Dabar ji jau su mumis – ir šį jausmą sunku apsakyti žodžiais.“

Moteris prisipažino, kad paskutinis nėštumas buvo netikėtas, bet dabar ji jaučiasi neapsakomai laiminga, kad namuose be jos bus dar viena moteris.

Naujagimis

Žinia, kad laukiasi mergaitės, moteris su savo sekėjais pasidalino balandžio mėnesį, ir prisipažino, kad jaučiasi labai keistai, kai drabužių parduotuvėje reikia eiti į mergaičių skyrių arba kai reikia rinkti vardą mergaitei.

Savo feisbuko puslapyje moteris dalijasi gausios šeimos gyvenimo džiaugsmais ir negandomis.
Anksčiau leidiniui „Daily Mail“ moteris yra pasakojusi, kad niekada neplanavo turėti didelės šeimos, tačiau, pasak jos, ji „vis pastodavo“.

„Mudu su Davidu [vyru] kartais pasižiūrime vienas į kitą ir pagalvojame – ką mes padarėme? Bet tada berniukai pasako ar padaro ką nors smagaus, mus prajuokina, ir tai iškart leidžia pajusti prasmę“, – pasakojo moteris.

„Jaučiame, kad sukūrėme unikalią šeimos bendrystę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)