„Reddit“ tinkle vėl pasirodė pranešimas su „Haribo“ guminukų maišeliu, kuriame pagal spalvą nurodomas kiekvieno meškiuko skonis.

Nors dauguma vartotojų žalią meškiuko spalvą sietų su obuolio, laimo ar net arbūzo skoniu, paaiškėjo, kad žaliasis „Goldbear“ meškiukas iš tikrųjų yra... braškių skonio, rašo nypost.com.

„Haribo“ misija – per mūsų guminius skanėstus įkvėpti vaikišką laimę, todėl mėgstame nustebinti vartotojus smagiais skonio, formos, spalvos ir tekstūros deriniais“, – sakoma bendrovės pranešime.

„Tai, kad braškinis „Goldbear“ meškiukas yra žalios spalvos, yra puikus netikėtumo ir susižavėjimo pavyzdys, todėl norime užtikrinti, kad avietinis guminukas bus tradicinės raudonos spalvos. Tradicinių spalvų bus ir apelsinų, citrinų bei ananasų skoniai“, – priduriama.

Guminukų mėgėjai taip pat sužinojo, kad Hansas Riegelis, kuris šią įmonę įkūrė 1920 metais, pavadinimą „Haribo“ sudarė iš pirmų dviejų savo vardo, pavardės bei Vokietijos miesto, kuriame gimė, t. y. Bonos, raidžių.

Tačiau cukraus priepuolį socialinėje žiniasklaidoje sukėlė būtent netikėtas žaliojo meškiuko skonis.

„Gyvenu 20 metų ir tik dabar supratau, kad žalias „Haribo“ guminukas iš tikrųjų yra braškių skonio“, – tviteryje parašė vienas apstulbęs gerbėjas.

„Niekas neklausė, bet žalias „Haribo“ guminukų meškiukas yra braškių skonio, ir aš manau, kad tai klaidina žmones“, – pareiškė kitas.

„Ar aš esu vienintelis, nežinojęs, kad žalias „Haribo“ guminukas yra braškių, o ne laimo skonio?!“ – stebėjosi dar vienas vartotojas.

„Skambinsiu policijai paklausti, ar žali „Haribo“ guminukai yra braškių, ar obuolių skonio“, – rašė vienas sukrėstas vartotojas.

„Bičiuliai, ar kada nors pagalvojate, kad žali „Haribo“ guminukai yra braškių skonio?“ – svarstė kitas.

„Šis faktas neduoda man ramybės jau daugelį metų“, – atsakė vienas vartotojas, paskelbdamas pakelio nuotrauką.

Kitas taip pat išreiškė savo susirūpinimą, nors ir su humoru.

„Tai, kad žalias „Haribo“ meškiukas yra braškių skonio, man kelia nerimą“, – juokėsi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)