Sielos draugai pakelia santykius į visiškai naują lygį. Tai ne tik romantika ir meilė, žmogus, su kuriuo turėtumėte būti amžinai, suteikia jums draugystę, laimę, bendravimą, pasitikėjimą savimi.

Kai esate su savo antrąja puse, esate visiškai patenkintas, o kai nesate su ja, norite, kad ji didžiuotųsi jumis, kad ir ką darytumėte.

Kada pagal astrologiją sutiksite savo antrąją pusę?

Kai kurie žmonės savo antrąją pusę sutinka būdami labai jauni ir iš karto žino, kad šis žmogus nėra toks, kaip visi kiti.

Kitais atvejais žmonės juos sutinka tik būdami gerokai vyresni arba po tiek metų gali suprasti, kad jų geriausias draugas ar prarastoji meilė visą laiką buvo jų antroji pusė.

Iš pradžių gali būti sunku suprasti, kad turite sielos draugą.

Žinoma, bus akimirkų, kai su jais būsite visiškoje palaimoje, bet pasitaikys ir tokių, kai net nenorėsite būti su jais viename kambaryje.

Visi santykiai turi pakilimų ir nuosmukių, tačiau buvimas su antrąja puse skiriasi tuo, kad galite grįžti netgi po nemalonių įvykių vis tiek širdyje išsaugoję daug meilės jam.

Po kai kuriais Zodiako ženklais gimę žmonės gali netikėti sielos draugais – ar net nenorėti jų rasti – tačiau vienas geriausių dalykų apie sielos draugus yra tai, kad jie pasirodo tik tada, kai esi jiems pasiruošęs.

O kai gyvenime ištinka sunkus periodas, jie visada gali būti petys, ant kurio galima išsiverkti, arba kažkas, kas jus pralinksmins.

Kas žino? Gali būti, kad savąjį sutiksite greičiau, nei manote...

Pagal gimimo datą, Zodiako ženklą ir astrologiją sužinokite, kada sutiksite savo antrąją pusę.

Avinas (kovo 21 d.–balandžio 19 d.): 25 metai

Avinai savo antrąją pusę sutinka būdami maždaug 25 metų; tai laikas, kai jie vis dar bręsta ir bando suprasti save. Tai taip pat labai svarbus metas, kai jų antroji pusė gali pamatyti juos būtent tokius, kokie jie yra.

Avinas niekada nuo nieko neslepia savo tikrojo „aš“, tačiau yra didelė tikimybė, kad buvimas su jais jų natūralioje aplinkoje (vakarėliuose, siekiant savo tikslų ir linksminantis) padės kiekvienam geriau juos pažinti.

Šis jų gyvenimo etapas bus skirtas mėgautis dabartimi; trisdešimtmečiai bus skirti įsitvirtinti rutinoje, kuri tinka jiems ir jų antrosioms pusėms.

Jautis (balandžio 20 d.–gegužės 20 d.): 18 metų

Jautis savo antrąją pusę sutinka būdamas 18 metų. Akivaizdu, kad jie vis dar labai jauni, tačiau būti jaunam ir įsimylėjusiam yra kažkas jaudinančio (jau nekalbant apie didelę romantiką).

Jautis nebūtinai žino, ar šie santykiai kur nors nuves.

Tačiau tokiame amžiuje, kai viskas dar yra paslaptis, o draugai yra didžiausia tavo gyvenimo dalis, turėti antrąją pusę, kuri gali būti susijusi būtent su tuo, ką jie išgyvena, yra tai, ko jie labiausiai nori.

Dvyniai (gegužės 21 d.–birželio 20 d.): 19 metų

Dvyniai sutiks savo antrąją pusę, kai jiems bus maždaug 19 metų, tačiau didelė tikimybė, kad jie nesužinos, jog rado savo sielos draugą, kol nepraeis keleri metai.

Nesvarbu, ar jie sutiks juos koledže, ar lauke su draugais, šis žmogus turi kažką svaiginančio; jie iš karto susižavės ir atrodys taip, tarsi būtų pažįstami nuo seno.

Dvyniams tikrai nebus patogu iš karto kam nors įsipareigoti (o jų amžius privers susimąstyti), tačiau net jei jie keleriems metams praras ryšį su savo antrosiomis pusėmis, jos visada bus jų mintyse, kol vėl susitiks, kai abu bus labiau subrendę.

Vėžys (birželio 21–liepos 22 d.): 21 metai

Vėžiai apie tikrąją meilę svajoja nuo pat mažens, todėl nenuostabu, kad savo antrąją pusę jie sutiks būdami 21 metų.

Jie nori, kad jų idealūs santykiai būtų kupini romantikos ir pagarbos – du dalykai, kurių jie išmoko jaunystėje.

Vėžių sielos draugai atrodo naivūs ir kartu brandūs.

Laikymasis už rankų ir nekalti bučiniai, taip pat gebėjimas kalbėtis apie bet ką, kad ir kaip sunku, yra dalykai, kuriuos dvigubai vyresni žmonės dar tik perpranta, tačiau jie kažkodėl tai daro taip lengvai.

Liūtas (liepos 23 d.–rugpjūčio 22 d.): 27 metai

Liūtas nekenčia minties apie rimtus santykius, kol pirmiausia nesužino, ko nori iš gyvenimo.

Tai gali užtrukti, ir tikrai bus akimirkų, kai jie susimąstys, ar priėmė gerą sprendimą laukti.

Liūtas savo antrąją pusę sutinka būdamas maždaug 27 metų. Iki to laiko jie jau žino, ką nori veikti gyvenime, yra pakeliui į savo vardo garsinimą ir yra pakankamai jauni, kad meilę jaustų taip, kaip jaustųsi, jei būtų buvę daug jaunesni.

Liūtui amžius iš tikrųjų nesvarbus, jei tik jis gali pasakyti, kad išnaudojo visas gyvenime jam suteiktas galimybes.

Mergelė (rugpjūčio 23 d.–rugsėjo 22 d.): galbūt niekada

Mergelės girdi apie sielos draugus iš juos suradusių žmonių, tačiau visada sunkiai įsivaizdavo, kad jos pačios galėtų rasti savo sielos draugą.

Kad ir kaip stengtųsi (arba nesistengtų), joms niekaip nepavyksta atrasti ryšio, kurio reikia su žmogumi, kad jis būtų jų sielos draugas.

Net jei Mergelės niekada neras romantiškos antrosios pusės, jos visada turės draugų, kurie joms atrodys kaip antrosios pusės.

Jos yra išimtis iš taisyklės: nebūtina būti įsimylėjusiam, kad turėtum sielos draugą.

Užuot tai patyrusios, jos užpildo savo gyvenimą prasmingais santykiais, tikėdamosios, kad ras ką nors, kas bent kiek priartėtų prie sielos draugo.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d.–spalio 22 d.): 20 metų

Svarstyklės savo antrąją pusę sutinka sulaukusios 20 metų amžiaus, kai jau nebėra paaugliai, bet ir dar nėra visiškai suaugę.

Svarstyklės ras savo sielos žmogų, kuris bus jų geriausias draugas; žmogų, su kuriuo galės kalbėtis valandų valandas ir kuris kuriam laikui privers juos viską pamiršti.

Net jei tarp jų iš karto nieko neįvyks, jie visada bus dėkingi, kad turi žmogų, kuris taip gerai su jais sutaria; žmogų, kuris gali skaityti jų mintis.

Skorpionas (spalio 23 d.–lapkričio 21 d.): 17 metų

Skorpionas sutiks savo antrąją pusę, kai jam bus maždaug 17 metų. Šiame amžiuje jie vis dar yra vaikai, todėl nelabai žino, ką daryti su šiuo užplūdusiu emocijų srautu.

Galbūt jie nenorės pripažinti, kad tokiame jauname amžiuje jaučia kam nors tokius stiprius jausmus, tačiau jiems įdomu ir jaudina tai, kad turi sielos draugą.

Skorpionų sielos draugas – tai žmogus, su kuriuo jie praleido nesuskaičiuojamą daugybę vasarų ir apie kurį, net jei jie nėra kartu, nuolat galvoja.

Skirtingai nuo kitų santykių, su kuriais jie gali susidurti vėliau, šis visada atrodo naujas, todėl taip svarbu jį išlaikyti šalia.

Šaulys (lapkričio 22 d.–gruodžio 19 d.): 28 metai

Šauliai mėgsta būti laisvi ir savarankiški, todėl savo antrąją pusę sutiks tik sulaukę maždaug 28 metų.

Jie net nenori galvoti apie įsipareigojimus, todėl logiška, kad jų antroji pusė pasirodys tik pradėjus naują gyvenimo etapą.

Iš pradžių jiems gali būti sunku susitaikyti su tuo, kad jų antroji pusė nuolat šalia – ypač dėl to, kad jie nėra pripratę prie šių naujų jausmų, tačiau duokite jiems laiko ir jie gali jus nustebinti tuo, kaip gerai jie įsilieja į šią rutiną.

Šauliams vis dar reikės erdvės ir laisvės, tačiau jų antroji pusė tai jau žinos ir supras.

Ožiaragis (gruodžio 20 d.–sausio 19 d.): 30 metų pradžia

Ožiaragiai apskritai turi daug abejonių dėl sielos draugų. Net jei pokalbyje tik užsiminsite apie sielos draugus, jie tikriausiai nustebę pažvelgs į jus.

Jie dažnai renkasi tikroviškus, brandžius santykius, o sielos draugai jiems tiesiog skamba vaikiškai.

Ožiaragiai savo antrąją pusę greičiausiai sutiks sulaukę 30-ies.

Tai metas, kai jie mokosi priimti ir tikėtis netikėtumų gyvenime, todėl kai pagaliau sutiks savo antrąją pusę, pagalvos: „Kodėl gi ne?“

Jiems patinka mintis, kad prieš pradėdami rimtai su kuo nors bendrauti jie jau turi savo gyvenimą, todėl norės neskubėti, kad įsitikintų, jog yra to verti.

Vandenis (sausio 20 d.–vasario 18 d.): 22 metai

Vandenis neatrodo iš tų, kurie taip greitai ir tokiame jauname amžiuje įsimyli, tačiau sielos draugų santykiai labiau susiję su gilesniu bendravimu su vienu žmogumi nei su bet kuriuo kitu, o ne su romantika.

Jie dažnai nejaučia, kad žmonės juos supranta, bet tuo metu, kai jiems tikrai reikia, kad kas nors juos išklausytų ir mylėtų, kad ir kas nutiktų, sielos draugas yra būtent tai, ko jiems reikia.

Vandenis ir jo antroji pusė praleis visą naktį kalbėdamiesi ir bendraudami, o tai tik dar labiau sustiprins jų, kaip draugų, ryšį.

Vandenis primygtinai reikalauja tvirto pagrindo prieš ką nors kita, todėl jiems reikia neskubėti, kol galės pasitikėti, kad savo antrosioms pusėms jie reiškia tiek pat, kiek ir jos jiems.

Žuvys (vasario 19–kovo 20 d.): 19 metų

Žuvys mėgsta romantiką ir slapta svajos apie savo sielos draugą, kol jį suras.

Kai jie pasakos istoriją apie tai, kaip susipažino, kai jiems buvo 19 metų, viskas skambės kaip pasakoje.

Įsimylėjimas 19 metų jiems bus ypatingas, ypač todėl, kad tai amžius, kai romantika turi intensyvią reikšmę.

Nesvarbu, ar jos atverčia naują gyvenimo puslapį, ar sutinka naujų žmonių, kurie priverčia juos kitaip pažvelgti į pasaulį, jų antroji pusė jiems bus tik dar viena įdomi nauja gyvenimo kelionė, kurią jie pradės.

Dėmesio: šis straipsnis yra pramoginio tipo, tad galite juo tikėti, galite – ne.