Kaip leidiniui „The Sun“ pasakojo su karališkąja šeima susijęs šaltinis, princui George (9 m.), princesei Charlottei (7 m.) ir princui Louisui (4 m.) namuose griežtai draudžiama šaukti.

Jei kuris iš vaikų sulaužo šią taisyklę, tėvai nestato jo į kampą, neliepia išeiti į kitą kambarį – Velso princas su princese taiko kitokias auklėjimo priemones. „Taisyklę sulaužiusį vaiką Kate arba Williamas išsiveda į kitą kambarį pasikalbėti“, – pasakojo šaltinis.

Pernai gegužę per platininio karalienės jubiliejaus iškilmės Kate Middleton kantrybė buvo sulaukusi išbandymo – tada visas pasaulis pamatė filmuotą reportažą, kuriame princas Louisas dangstė rankomis mamai burną.

Apie britų karališkąją šeimą rašanti Katie Nicholl teigė, kad Williamas (40 m.) ir Kate (41 m.) lavina savo vaikų kūrybingumą, skatina juos daugiau laiko praleisti lauke.

Platininio jubiliejaus švenčių metu buvo išpublikuota nuotraukų, kaip trys Kate ir Williamo vaikai padeda kepti keksiukus šventei Kardife.

Per Kalėdas Kensingtono rūmų oficialioje tviterio paskyroje buvo išpublikuotas princo George’o piešinys akvarele. Piešinyje buvo pavaizduotas elnias sniege ir dvi liepsnelės.

O neseniai Kate Middleton išpublikavo savo vaikystės nuotrauką, kurioje ją dar visiškai mažą laiko ant rankų tėvas Michaelas Middletonas.

Karališkosios šeimos gerbėjai suskubo komentuoti, kad į Kate labai panašus princas Louisas. „Louisas – jūsų dvynys“, – rašė gerbėjas. Kitas komentavo: „Pamaniau, čia – princas Louisas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją