Jūs nuolat pasigaunate virusą

Žmonių, kurie reguliariai užsiima seksu, kraujyje yra 30 proc. daugiau antikūnų, todėl jie rečiau serga gripu ir kitomis peršalimo bei infekcinėmis ligomis.

Jūsų netenkina krūtinės dydis

Neįtikima, tačiau tai – faktas: nuo reguliaraus sekso padidėja krūtinė. Todėl, kad mylintis labai suaktyvėja kraujotaka.

Jūsų atmintis nusilpo, jūs sunkiai įsimenate informaciją

Su kiekvienu orgazmu moters IQ padidėja. Amerikiečių mokslininkai nustatė, kad orgazmo metu kraujas organizme cirkuliuoja maksimaliu tempu.

Deguonimi praturtintas kraujas pasiekia visus organus, taip pat ir galvos smegenų.

Jus kamuoja nemiga

O juk taip saldu užmigti po sueities... Todėl, kad sekso metu padidėjęs hormono oksitocino lygis daro stiprų raminamąjį poveikį.

Tai puikūs natūralūs migdomieji.

Jums nepatinka, kaip atrodo jūsų oda

Sekso metu treniruojami visi raumenys, taip pat ir moters dubens, klubų, pilvo preso ir t.t. Be to, sueities metu kraujyje padaugėja hormono testosterono, puikiai veikiančio atramos-judamąjį aparatą.

Seksas taip pat gerina laikyseną. 20 minučių sekso galima palyginti su rytine pusvalandžio trukmės mankšta.

Savo veide jūs pastebite vis daugiau senatvės požymių

Reguliariai užsiimant seksu, organizme padaugėja labai svarbaus moterims kolageno, kuris, žinia, daro odą lygesnę ir švelnesnę.

O sekso metu gaminamas progesteronas mažina veido spuoguotumą.

Tie patys amerikiečiai, remdamiesi atliktais tyrimais, nustatė, kad poros, kurios mylisi mažiausiai 3 kartus per savaitę, po 30 metų visada atrodo dvejais trejais metais jaunesni už savo bendraamžius, praktikuojančius susilaikymą.

Jūs nuolat savimi nepatenkinta(s)

Prisipažinkite: modelių fotografijos žurnaluose jums šiek tiek sugadina nuotaiką. Ir tik aistringa meilė gali jus išgelbėti nuo šio nemalonaus jausmo.

Kai jūsų kas nors labai geidžia, kur kas lengviau patikėti, kad esi nuostabus!