Drabužėlį moteris pirko „Marks and Spencer“ parduotuvėje. Kombinezonas iš pirmo žvilgsnio atrodo visiškai nekaltas, bet jį užsagsčius šis tas išryškėja. Medžiaga taip nukirpta ir susiūta, kad atsiranda naujas piešinys, kuriame atrodo tarsi du gyvūnėliai poruotųsi.

Šio piešinio ant 10 svarų kainavusio kombinezono moteris, savaime suprantama, nepastebėjo, kol neapvilko kombinezonu dukrelės, dalijasi „The Sun“.

Vienas bebriukas nukirptas prie pat siūlės ir atrodo, kad jis stovi prie kito gyvūnėlio, lyg ir lapės, uodegos, na ir susidaro įspūdis, kad jiedu poruojasi.

Negana to, šis abejotinos moralės piešinys yra pačiame kombinezono viduryje, jo neįmanoma nepastebėti.

Anonime norėjusi likti moteris pasakojo: „Pastebėjau piešinį šį rytą, nukirpusi etiketę, Dievas žino, kur padėjau čekį. Pasijuokiau – tai tikrai stulbinamai juokinga, tik, žinoma, nenoriu matyti tokio motyvo dukrelei ant krūtinės. Apmaudoka, apskritai piešinukai dailūs, o kombinezono medžiaga minkšta. Nesuprantu, kaip drabužį siuvęs žmogus galėjo šito nepastebėti.“

Kai moteris tviteryje parašė į „M&S“ paskyrą ir pasiteiravo, kodėl išėjo toks piešinys, vienas darbuotojas jai atrašė: „Pakalbėsiu su dizainerių komanda.“

Moteris atsakė: „Ar bereikia pridurti, kad prie kombinezono priderinau ir džemperį.“

Kitas darbuotojas pajuokavo: „Regis, padorus turinys.“

„M&S“ taip pat parašė, kad pakeis moters turimą kombinezoną kitu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)