Šiuo metu „Disney+“ kanalu rodomo filmo „Fokus Pokus“ laukė daugelis tėvų, jaučiančių nostalgiją dešimto dešimtmečio originalui. Tik vienos moters šis filmas anaiptol nesužavėjo – jai atrodo, kad iš televizoriaus ekrano į nieko nenujaučiančių šeimų svetaines gali pasklisti burtai, rašo „The Mirror“.

Tris vaikus auginanti Jamie Gooch iš Teksaso jau penkerius metus nešvenčia Helovino. Šiuo metu jau ištrintame feisbuko įraše ji paragino tėvus nežiūrėti naujos fantastinės komedijos, kurioje Sanderson seseris vaidina aktorės Bette Midler, Kathy Najimy ir Sarah Jessica Parker, nes žiūrintys komediją namuose gali būti apkerėti.

J. Gooch įspėjo fantastikos gerbėjus: „Baisiausias galimas scenarijus: jūsų vaikai ir visi namai atsidurs pragare. Visas filmas – apie tai, kaip raganos aukoja vaikus. Nežiūrėkite šio filmo. Visi galvoja – čia nekaltos fantazijos, tačiau jie gali ištransliuoti bet kokius burtus, bet kas gali patekti iš televizoriaus į jūsų namus.“

J. Gooch įsitikinusi – šiuo metu JAV vyksta dvasinis karas, ji budriai stebi, kokias laidas ir filmus žiūri jos šeima, ir mano, kad „tokie dalykai gali įsikūnyti realiame gyvenime“.

Nemažai kritikos internete sulaukusi moteris nepasidavė – teigė, kad buvo daug jos nuomonei pritariančių žmonių, todėl ji jaučiasi įpareigota papasakoti žmonėms apie savo nuogąstavimus.

J. Gooch teigė: „Man patinka kurti namus, noriu sukurti saugią aplinką savo šeimai ir į svečius ateinantiems draugams; tikiu, kad viskas prasideda čia – namuose. Tad būkite atsargūs ir stebėkite, ką įsileidžiate į namus ir į kasdienį gyvenimą. Mano vyras ir vaikai namuose patiria kiek kitokius dalykus nei tie, su kuriais susiduria aplinkiniame pasaulyje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)