Ryderis Shiffmanas iš organizacijos „Čikagos vaikai už Ukrainą“ sakė: „Idėja kilo gana paprastai, tiesiog mes su Michaelu labai mėgstame sausus pusryčius. Tiesiog dieviname. Tad ir pagalvojome, o kodėl gi nepanaudojus sausų pusryčių gražiam tikslui, tai idealus maisto produktas kūrybai. Nutarėme iš sausų pusryčių pakelių išdėlioti prasmingą dalyką. Kai jau apsisprendėme, susimąstėme, o ką darysime su tomis pakuotėmis paskui. Gal reikia paaukoti labdarai ar kažką panašaus. Taigi, nusprendėme perleisti „Greater Chicago Food Depository“ maisto bankui“.

Iš geltonų „Corn Pops“ ir mėlynų „Rice Krispies“ pakuočių paaugliai ant „Wintrust Financial Corporation's Grand Banking Hall“ pastato grindų Čikagos senamiestyje sudėliojo didžiulę Ukrainos vėliavą.

Michaelas Kotcheris iš organizacijos „Čikagos vaikai už Ukrainą“ pasakojo: „Čia jūs matote Ukrainos vėliavą, sukurtą iš maždaug penkių tūkstančių sausų pusryčių dėžučių. Ankstesnis rekordas buvo keturi tūkstančiai, kad atitrūkome kaip reikiant.“

Aktyvūs paaugliai ne tik rūpinasi finansine parama karo su Rusija alinamai Ukrainai, bet ir stengiasi padėti vietos bendruomenei. Kol kas Ukrainos vėliavos projektui apie penkiasdešimt geradarių jau paaukojo beveik 15 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją