Būtent tokia istorija svetainėje „Reddit“ pasidalijo vienas vaikinas, kuriam, švelniai tariant, sužavėti jaunosios tėvų nepavyko.

Sėdęs prie pietų stalo šis nusprendė apsimesti, kad bulvę lėkštėje mato pirmą kartą gyvenime. Tai nebuvo geras spendimas.

Vaikinas pasakoja, kad prieš sėsdamas prie stalo jautėsi labai nervingai, tad pasielgė, kaip jis pats manė, kaip daugelis – pabandė numesti juokelį. Vis dėlto jo humoro jausmas nesužavėjo nė vieno prie stalo sėdinčio žmogaus.

„Kai pamačiau ant stalo patiekiamas keptas bulves, pagalvojau, kad būtų puiki idėja apsimesti, kad nežinau, kas yra bulvės. Tai turėjo būti juokinga“, – pasakojo jis.

„Taigi, kai bulvės jau buvo mano lėkštėje, elgiausi labai įdomiai. Parodžiau tokią veido išraišką, kad atrodytų, jog esu sutrikęs, nustebęs, bet santūrus, smalsus ir susidomėjęs. Jie pastebėjo ir patys atrodė sutrikę. Taigi aš paklausiau: „Tai atrodo labai įdomiai. Kas tai yra?“

Vaikinas pridūrė: „Jie spoksojo į mane, o mama pasakė: „Tai kepta bulvė.“ O aš vėl sakiau: „O, įdomu, iškepta... kas tai? Niekada negirdėjau apie bulvę, atrodo gana gerai.“

Anot jo, šeima ilgai nesuprato, kad vaikinas juokauja, nors pats pradėjo manyti, kad prisipažinęs apie savo prastą juokelį patirs didžiulę gėdą.

Bijodamas, kad pripokštavo pernelyg daug, jis visgi nusprendė apsimesti, kad tikrai nežino, kas yra bulvė. Galimos būsimos žmonos šeimai tai pradėjo atrodyti pernelyg keista.

Viskas greitai iš blogos situacijos virto į dar blogesnę pusę.

„Kai neprisipažinau, kad žinau, kas yra bulvė, tėvas susierzino. Vienu metu jis pasakė kažką panašaus į „gana, užtenka“. Pripažink. Ir aš pasakiau: „Pone, iki šiandien aš niekada negirdėjau apie bulves. Aš vis dar nežinau, kas yra bulvė. Nežinau, ką jums pasakyti. Jis labai susierzino. Nusprendžiau atsikąsti bulvės, o kai tai padariau, garsiai pasakiau: „Skonis labai keistas.“

Anot vaikino, jo merginos tėtis ant jo pradėjo rėkti, mama šaukė klausdama „ką tu darai“, o mergina išbėgo į kitą kambarį.

„Galiausiai tėvas pasakė, kad turėčiau dingti iš jo namų, o aš atsakiau, kad neracionalu taip su manimi elgtis vien dėl to, kad niekada anksčiau negirdėjau apie bulvę. Na, leiskite pasakyti, kad jis į tai nežiūrėjo maloniai“, – toliau pasakojo vaikinas.

Po įtempto vakaro, vyras tikino, jam neliko nieko kito, kaip tik tęsti savo šaradą.

„Norėčiau, kad niekada to nebūčiau pradėjęs, bet negaliu sugrąžinti laiko. Manau, kad mergina vis tiek su manimi išsiskirs“, – pabaigė savo įrašą jis.

Perskaitę šią istoriją „Reddit“ vartotojai nepateikė itin naudingų patarimų.

Vienas juokavo: „Atsiprašydami nusiųskite jiems bulvių puokštę.“

O kitas tiesiog parašė: „Kas yra bulvės?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)