Per jubiliejinį karalienės Elžbietos II savaitgalį Kate Middleton teko pasitelkti visus savo, kaip motinos, įgūdžius, kad suvaldytų vietoje nenustygstantį princą Louisą, rašo mirror.co.uk.

Paskutinę keturių dienų šventės dieną keturių metų princas prikaustė žiūrovų dėmesį savo šelmiškomis išdaigomis – jis muistėsi, sukiojosi, demonstravo įvairiausias fizionomijas, rodė liežuvį ir apskritai traukė visų žvilgsnius.

Kembridžo kunigaikštienė, kaip ir bet kuri kita mažo vaiko motina, bandė priversti savo sūnų gražiai elgtis ir ramiai sėdėti.

Mažylis sėdėjo karališkoje ložėje tarp motinos ir vyresnės sesers, princesės Charlotte, o kai kuriais momentais buvo matyti, kaip jis atsisuka ir pradeda žaisti su savo pussesere Mia Tindall.

Kaip anksčiau skelbė žurnalas „Hello!“, Kate ramiu tonu kalbėjosi su savo sūnumi, bandė jį užimti ir pasakojo, kas vyksta eisenos metu.

Vienu momentu Kate įspėjo Louisą, kad netrukus pro juos pravažiuos „Teletabių“ platforma – procesijos dalis, kuri, panašu, itin sužavėjo berniuką.

Princas, kuris prieš tai buvo atsisukęs į Mią, gražiai atsisėdo į savo vietą ir pradėjo laukti artėjančių personažų.

Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė viename „Instagram“ įraše, kuris buvo skirtas istoriniam savaitgaliui, užsiminė apie Louisą ir jo aktyvumą.

„Koks fantastiškas iškilmių savaitgalis. Matyti žmones iš visos šalies, atvykusius kartu su šeima, draugais ir artimaisiais, buvo nepaprastai ypatinga“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė pora.

„Dėkojame visiems, atėjusiems parodyti dėkingumą karalienei ir jos įkvepiančiam vadovavimui, trunkančiam jau 70 metų. Tikimės, kad savaitgalis buvo įsimintinas – pradedant miniomis žmonių Male ir baigiant bendruomenėmis, rengusiomis gatvės vakarėlius visoje šalyje.“

„Mes visi puikiai praleidome laiką, ypač Louisas... [veidukai su akimis] W ir C“, – savo įrašą užbaigė Kembridžo kunigaikščiai, paminėdami jauniausią savo sūnų.

Karališkosios šeimos gerbėjus pradžiugino užuomina apie „žavųjį“ Louisą, kuris savo žaismingumu „tik suteikė šventei dar daugiau įdomumo“.

„Fantastiškas laikas, ir nuostabu matyti vaikus. Louisas, elgdamasis natūraliai, buvo tikras džiaugsmas!“ – rašė vienas asmuo.

„Dėkui, kad jį atsivedėte ir leidote jam būti vaiku! Jūs esate nuostabūs tėvai!“ – pridūrė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)