Viena paauglį sūnų auginanti motina ganėtinai šokiravo nemenką dalį savo „TikTok“ paskyros stebėtojų paviešindama vaizdo įrašą, iš kurio tapo aišku, kokią dovaną ji įteikė savo atžalai 16-ojo gimtadienio proga.

@jadamson98 pasivadinusi tiktokerė nufilmavo, kaip į dėžutę krauna produktus, užtikrinsiančius sūnui saugų, higienišką ir malonų seksą, būtent – prezervatyvus ir lubrikantus, rašo „The Sun“.

Moteris paminėjo, kad sūnus pagaliau sulaukė tokio amžiaus, kai gali duoti sutikimą lytiškai santykiauti, o ji savo ruožtu, nori būti tikra, kad seksas, kuriuo jis galbūt panorės užsiimti, būtų saugus ir malonus.

„Šešiolika – tai popierinės servetėlės, apsauga ir dar daugiau apsaugos. Esu jauna mama, todėl žinau, kad apsaugos nebus per daug“, – sakė paauglio motina.

Mintys apie tai, kad sūnus galbūt pradės gyventi seksualinį gyvenimą, jai nekelia jokios panikos.

„Galbūt jam jau norisi patirti, kas tai yra? Na ir puiku!“ – dėstė ji.


Dovanos pakavimo vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei milijonas žmonių, tačiau tikrai ne visi pritarė pozityviam motinos požiūriui į seksą.

„Aš iš tikrųjų pabėgčiau iš namų“, – išrėžė pasipiktinusi pilietė.

„Jei motina man tai įteiktų, numirčiau iš gėdos tą pačią akimirką“, – pakomentavo kita.

„Atsiprašau, bet lubrikantas... Mano požiūris į tėvus kaipmat pasikeistų“, – parašė trečia.

Žinoma, buvo ir tokių, kurie visiškai pritarė šešiolikmečio motinos pozicijai.

„Visi, matyt, pamirštate, kad kai kurių vaikų santykiai su tėvais yra išties geri, kad kai kurie gali juokauti tokiomis temomis ir anaiptol nesigėdyti“, – nuomonę išsakė idėjai pritarianti paskyros sekėja.

„Bent bus saugus. Juk tai geriau nei liga arba kūdikis“, – užsiminė kita.

„Geriau akimirką pasijusti nejaukiai nei paauglystėje tapti tėvu! Puikus sumanymas!“ – pagyrė trečia.

„Puikus tinkamo rūpinimosi vaiku pavyzdys. Nesuprantu, kodėl kai kurie piktinasi! Geriau iš anksto pasirūpinti saugumu negu paskui gailėtis. Juk neuždraus jam to daryti“, – samprotavo dar viena paskyros sekėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją