Kūdikiai – mažos būtybės, bet jie sukelia daug chaoso ir netvarkos. Mamoms tenka nemažai pavargti, kol išvalo dėmes iš kūdikių drabužėlių, o bene sunkiausiai pašalinamos dėmės – mažylių kakučių.

Besilaukiančiai moteriai niekas nepasakoja, kiek kasdien teks skalbti. Vos dieną praleidus, nešvarių skalbinių dėžė prisipildys dėmėtų kūdikio drabužėlių, dėmės įsisenės, nebebus įmanoma jų išplauti ir teks pirkti naujus drabužėlius.

Viena moteris sako atradusi paprastą gudrybę, kaip išvalyti iš kūdikių drabužėlių net sunkiausiai išplaunamas dėmes be brangių skalbimo priemonių.

Išradingoji mama dar 2019 m. feisbuko grupėje „Cleaning Hacks, Tips and Recommendations“ (liet. Valymo gudrybės, patarimai ir rekomendacijos) pasidalino savo atradimais. Jos patarimas išlieka aktualus, verta jį išbandyti – juk tai nebrangu.

Moteris įkėlė dvi nuotraukas: vienoje – baltas mažylio kombinezonas, išteptas pomidorų padažu, kitoje – baltutėlis kombinezonas po skalbimo.

Ji pasidalino savo gudrybe – pasirodo, pakanka palikti dėmėtą drabužį pakabėti saulėje.

Moteris pasakojo, kad parą lauke pakabėjęs nešvarus kombinezonas vėliau kuo puikiausiai išsiplovė.

Jai pritarė ir atrašė dar viena moteris: „Tikrai veiksminga. Po kelių valandų lauke saulėje kakučių ir pomidorų padažo dėmės išnyksta. Neklauskite, kodėl taip yra, bet tai veiksminga.“

Trečia grupės narė parašė irgi taip daranti ir dažniausiai ši gudrybė pasiteisina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją